BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE KARNE HEYECANI

Eğitim 18.06.2021 - 18:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE KARNE HEYECANI

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE KARNE HEYECANI
Burdur Bahçeşehir Koleji’nde öğrenciler 2020- 2021 Eğitim ve Öğretim Yılını tamamladı.     Burdur Bahçeşehir Koleji’nde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı, İlkokul 1. Sınıf öğrencilerine karnelerinin verilmesiyle sona erdi. Öğretmenlerinin elinden karnelerini alan Burdur Bahçeşehir Koleji 1. Sınıf öğrencileri büyük sevinç yaşadı.     Dersliklerinde öğretmenlerinden öğle saatlerinde karnelerini alan 1. Sınıf öğrencileri kampüs bahçesinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak öğle yemeklerini göl manzarası eşliğinde yediler. Ardından 2. Sınıfa Merhaba pastalarını keserek müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.   Karnelerini aldıktan sonra öğretmenlerine yaz tatili dolayısıyla veda eden öğrenciler okul tören alanın düzenlenen bayrak töreninin ardından velileriyle birlikte kampüsten ayrılarak yaz tatiline başladı. Eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle ilgili Burdur Bahçeşehir Koleji İlköğretim Müdürü Sayın Gurbet ÇETİN, “Uzun bir eğitim yolculuğun sona ermesiyle birlikte öğrencilerimize karnelerini verip onları tatile uğurluyoruz. Büyük emek gösterip başarılarla dolu bir yıl geçirmemizi sağlayan idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bahçeşehir Koleji markasını Burdur’da eğitimin zirvesine taşımaya, yeni eğitim-öğretim döneminde de aynı kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.    
BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE KARNE HEYECANI

Burdur Bahçeşehir Koleji’nde öğrenciler 2020- 2021 Eğitim ve Öğretim Yılını tamamladı.

 

 

Burdur Bahçeşehir Koleji’nde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı, İlkokul 1. Sınıf öğrencilerine karnelerinin verilmesiyle sona erdi. Öğretmenlerinin elinden karnelerini alan Burdur Bahçeşehir Koleji 1. Sınıf öğrencileri büyük sevinç yaşadı.

 

 

Dersliklerinde öğretmenlerinden öğle saatlerinde karnelerini alan 1. Sınıf öğrencileri kampüs bahçesinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak öğle yemeklerini göl manzarası eşliğinde yediler. Ardından 2. Sınıfa Merhaba pastalarını keserek müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

Karnelerini aldıktan sonra öğretmenlerine yaz tatili dolayısıyla veda eden öğrenciler okul tören alanın düzenlenen bayrak töreninin ardından velileriyle birlikte kampüsten ayrılarak yaz tatiline başladı.
Eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle ilgili Burdur Bahçeşehir Koleji İlköğretim Müdürü Sayın Gurbet ÇETİN, “Uzun bir eğitim yolculuğun sona ermesiyle birlikte öğrencilerimize karnelerini verip onları tatile uğurluyoruz. Büyük emek gösterip başarılarla dolu bir yıl geçirmemizi sağlayan idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bahçeşehir Koleji markasını Burdur’da eğitimin zirvesine taşımaya, yeni eğitim-öğretim döneminde de aynı kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.