BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE KARNE HEYECANI

Gündem 19.06.2020 - 13:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE KARNE HEYECANI

Burdur Bahçeşehir Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminin kapanışını, online karne töreni düzenleyerek gerçekleştirdi.
Burdur Bahçeşehir Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminin kapanışını, online karne töreni düzenleyerek gerçekleştirdi. COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan uzaktan eğitim sürecini başarılı bir şekilde geçiren Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, bir eğitim-öğretim dönemini de tamamlamış olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu gönüllerince yaşadılar. Evlerinden bağlandıkları online canlı yayınlarla arkadaşları ve öğretmenleriyle sohbet eden ve iyi dileklerini ileten öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan online karne töreni, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ’ın yayınladığı dönem sonu mesajıyla devam etti. Ardından öğrencilerin yıl boyunca katıldığı etkinliklerin yer aldığı slayt gösterildi ve Bahçeşehir Marşı’yla program sona erdi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Yüz yüze başladığımız 2019-2020 eğitim-öğretim dönemini pandemi süreci nedeniyle uzaktan tamamlamak durumunda kaldık. Herkes için bir ilk olan uzaktan eğitim sürecini 4 aylık bir süreçte başarıyla uygulayarak öğrencilerimizi eğitim sürecinden koparmadan ikinci dönemin tamamlanması için üstün gayretler gösterdik. Bugün düzenlediğimiz karne töreniyle de öğrencilerimizi yeni eğitim-öğretim dönemine mutlulukla uğurladık. Tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize bu süreçte verdikleri emek için çok teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize de bu zorlu süreçte bizlere duydukları güven için ayrıca teşekkürlerimizi iletiyor, sağlık dolu günler diliyorum.” dedi.
Burdur Bahçeşehir Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminin kapanışını, online karne töreni düzenleyerek gerçekleştirdi.

Burdur Bahçeşehir Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminin kapanışını, online karne töreni düzenleyerek gerçekleştirdi.

COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan uzaktan eğitim sürecini başarılı bir şekilde geçiren Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, bir eğitim-öğretim dönemini de tamamlamış olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu gönüllerince yaşadılar. Evlerinden bağlandıkları online canlı yayınlarla arkadaşları ve öğretmenleriyle sohbet eden ve iyi dileklerini ileten öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan online karne töreni, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ’ın yayınladığı dönem sonu mesajıyla devam etti. Ardından öğrencilerin yıl boyunca katıldığı etkinliklerin yer aldığı slayt gösterildi ve Bahçeşehir Marşı’yla program sona erdi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Yüz yüze başladığımız 2019-2020 eğitim-öğretim dönemini pandemi süreci nedeniyle uzaktan tamamlamak durumunda kaldık. Herkes için bir ilk olan uzaktan eğitim sürecini 4 aylık bir süreçte başarıyla uygulayarak öğrencilerimizi eğitim sürecinden koparmadan ikinci dönemin tamamlanması için üstün gayretler gösterdik. Bugün düzenlediğimiz karne töreniyle de öğrencilerimizi yeni eğitim-öğretim dönemine mutlulukla uğurladık. Tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize bu süreçte verdikleri emek için çok teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize de bu zorlu süreçte bizlere duydukları güven için ayrıca teşekkürlerimizi iletiyor, sağlık dolu günler diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.