Burdur Bahçeşehir Koleji “Tek Evimiz Dünya” dedi

Gündem 02.11.2019 - 15:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Bahçeşehir Koleji “Tek Evimiz Dünya” dedi

Burdur Bahçeşehir koleji tarafından Burdur Gölü kıyısı temizlenerek çevre kirliliğine dikkat çekildi.
Burdur Bahçeşehir koleji tarafından Burdur Gölü kıyısı temizlenerek çevre kirliliğine dikkat çekildi. Bahçeşehir Koleji Genel Merkezi tarafından 2 Kasım 2019’da Türkiye’nin kıyı illerindeki Bahçeşehir Koleji kampüslerinin katkısıyla düzenlenen “Kıyı Temizliği Etkinliği”ne Burdur Bahçeşehir Koleji de katıldı. Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul birimlerindeki öğretmen, öğrenci ve velilerinin destek verdiği etkinliğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ de katılarak öğrenciler, öğretmenler ve velilerle birlikte Burdur Gölü’nün kıyısında bulunan çöpleri temizledi. Böylesine anlamlı bir etkinliğin, Türkiye’nin en büyük eğitim kurumu olan Bahçeşehir Koleji bünyesinde düzenlenmesinden ve farkındalık oluşturulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı ERCENGİZ, katılan ve emek harcayan herkese teşekkür etti. Toplanan çöpler Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek sona erdi.
Burdur Bahçeşehir koleji tarafından Burdur Gölü kıyısı temizlenerek çevre kirliliğine dikkat çekildi.

Burdur Bahçeşehir koleji tarafından Burdur Gölü kıyısı temizlenerek çevre kirliliğine dikkat çekildi.

Bahçeşehir Koleji Genel Merkezi tarafından 2 Kasım 2019’da Türkiye’nin kıyı illerindeki Bahçeşehir Koleji kampüslerinin katkısıyla düzenlenen “Kıyı Temizliği Etkinliği”ne Burdur Bahçeşehir Koleji de katıldı. Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul birimlerindeki öğretmen, öğrenci ve velilerinin destek verdiği etkinliğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ de katılarak öğrenciler, öğretmenler ve velilerle birlikte Burdur Gölü’nün kıyısında bulunan çöpleri temizledi. Böylesine anlamlı bir etkinliğin, Türkiye’nin en büyük eğitim kurumu olan Bahçeşehir Koleji bünyesinde düzenlenmesinden ve farkındalık oluşturulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı ERCENGİZ, katılan ve emek harcayan herkese teşekkür etti. Toplanan çöpler Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.