BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ SANAT İÇİN MACARİSTAN’DA

Eğitim 29.05.2019 - 16:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ SANAT İÇİN MACARİSTAN’DA

Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokulu 3/C sınıfı öğrencisi Ece Sürücü, 18-25 Temmuz 2019 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’nin dünyaca ünlü Liszt Müzik Akademisi’nde yapılacak olan 3. Ilona Feher Uluslararası Keman Yarışması’na katılmaya hak kazanmıştır.
Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokulu 3/C sınıfı öğrencisi Ece Sürücü, 18-25 Temmuz 2019 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’nin dünyaca ünlü Liszt Müzik Akademisi’nde yapılacak olan 3. Ilona Feher Uluslararası Keman Yarışması’na katılmaya hak kazanmıştır. 9-12 yaş grubunda Türkiye’den ön elemeyi geçen 8 kişiden biri olmayı başaran Ece Sürücü, Sholomo Mintz’in başkanlığını yaptığı jüride üye olarak bulunacak dünyaca ünlü keman virtüözümüz Prof. Dr. Cihat Aşkın’ın oluşturduğu ‘’Türk Milli Keman Takımı’’ olarak ülkemizi temsil edecektir. Konu hakkında açıklama yapan Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Gurbet Çetin: “İnsanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler yetiştirmek misyonu ve eğitimde bir dünya markası olmak hedefiyle eğitim öğretime başlayan Burdur Bahçeşehir Kolejimiz gerek fiziksel donanımı gerekse kendisini her platformda ispat eden güçlü öğretmen ve personel kaynağı ile eğitim öğretim hizmeti vererek sonuçlarını almaya devam ediyor. Bu sonuçlardan önemli bir başarı daha olan okulumuz öğrencisi Ece Sürücü’nün bu ön eleme aşamasını geçip uluslararası bir platformda ülkemizi temsil ederek yarışmaya katılacak olması bizi gururlandırmış ve memnun etmiştir. Kendisini tebrik eder, öğrencimiz ve yarışmaya hazırlayan Müzik Öğretmenimiz Merve Tunç’a başarılar dileriz. Ayrıca Bahçeşehir Koleji olarak; Dünya vatandaşı olabilmeyi bir 21. yüzyıl becerisi olarak görür ve öğrencilerimizin dünyanın her yerinde var olabilmeleri için çalışırız.” diyen Kampüs Müdürü Gurbet Çetin, okulumuza gelen tüm öğrencilerin titizlikle yeteneklerinin keşfedilmesi için çaba gösterdiklerini, yetenekleri doğrultusunda gelişmelerine olanak sağladıklarını ve 3/C sınıfı Öğrencisi  Ece Sürücü’nün de okulumuza başladıktan sonra müzikteki yeteneğinin tespit edilerek ve kemanla tanışmasının Burdur  Bahçeşehir Koleji ile başladığını, okulda bulunan müzik laboratuvarında kulüp çalışmaları ve  performanslarını sergileyebilecekleri sahne deneyimleri ile 1. sınıfta başlayan sürecin 3. sınıfta kendisini uluslararası organizasyonlarda ifade edecek düzeye geldiğini belirtti.  
Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokulu 3/C sınıfı öğrencisi Ece Sürücü, 18-25 Temmuz 2019 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’nin dünyaca ünlü Liszt Müzik Akademisi’nde yapılacak olan 3. Ilona Feher Uluslararası Keman Yarışması’na katılmaya hak kazanmıştır.

Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokulu 3/C sınıfı öğrencisi Ece Sürücü, 18-25 Temmuz 2019 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’nin dünyaca ünlü Liszt Müzik Akademisi’nde yapılacak olan 3. Ilona Feher Uluslararası Keman Yarışması’na katılmaya hak kazanmıştır. 9-12 yaş grubunda Türkiye’den ön elemeyi geçen 8 kişiden biri olmayı başaran Ece Sürücü, Sholomo Mintz’in başkanlığını yaptığı jüride üye olarak bulunacak dünyaca ünlü keman virtüözümüz Prof. Dr. Cihat Aşkın’ın oluşturduğu ‘’Türk Milli Keman Takımı’’ olarak ülkemizi temsil edecektir.

Konu hakkında açıklama yapan Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Gurbet Çetin: “İnsanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler yetiştirmek misyonu ve eğitimde bir dünya markası olmak hedefiyle eğitim öğretime başlayan Burdur Bahçeşehir Kolejimiz gerek fiziksel donanımı gerekse kendisini her platformda ispat eden güçlü öğretmen ve personel kaynağı ile eğitim öğretim hizmeti vererek sonuçlarını almaya devam ediyor. Bu sonuçlardan önemli bir başarı daha olan okulumuz öğrencisi Ece Sürücü’nün bu ön eleme aşamasını geçip uluslararası bir platformda ülkemizi temsil ederek yarışmaya katılacak olması bizi gururlandırmış ve memnun etmiştir. Kendisini tebrik eder, öğrencimiz ve yarışmaya hazırlayan Müzik Öğretmenimiz Merve Tunç’a başarılar dileriz. Ayrıca Bahçeşehir Koleji olarak; Dünya vatandaşı olabilmeyi bir 21. yüzyıl becerisi olarak görür ve öğrencilerimizin dünyanın her yerinde var olabilmeleri için çalışırız.” diyen Kampüs Müdürü Gurbet Çetin, okulumuza gelen tüm öğrencilerin titizlikle yeteneklerinin keşfedilmesi için çaba gösterdiklerini, yetenekleri doğrultusunda gelişmelerine olanak sağladıklarını ve 3/C sınıfı Öğrencisi  Ece Sürücü’nün de okulumuza başladıktan sonra müzikteki yeteneğinin tespit edilerek ve kemanla tanışmasının Burdur  Bahçeşehir Koleji ile başladığını, okulda bulunan müzik laboratuvarında kulüp çalışmaları ve  performanslarını sergileyebilecekleri sahne deneyimleri ile 1. sınıfta başlayan sürecin 3. sınıfta kendisini uluslararası organizasyonlarda ifade edecek düzeye geldiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.