BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE KAR SEVİNCİ

Gündem 19.01.2021 - 11:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE KAR SEVİNCİ

Öğretmenleriyle birlikte yağan karın keyfini doyasıya çıkarttılar…
Burdur’da yılın ilk kar yağışının gerçekleşmesiyle birlikte Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte yağan karın keyfini doyasıya çıkarttılar.   Yoğun şekilde yağan karla birlikte kampüs bahçesine çıkan minikler, kardan adam yaparak ve kartopu oynayarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Bol bol fotoğraf çekilmeyi ihmal etmeyen Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri yağan kardan dolayı sevinçli olduklarını ve kar yağışının devamını dilediklerini ifade ettiler.    
Öğretmenleriyle birlikte yağan karın keyfini doyasıya çıkarttılar…

Burdur’da yılın ilk kar yağışının gerçekleşmesiyle birlikte Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte yağan karın keyfini doyasıya çıkarttılar.

 

Yoğun şekilde yağan karla birlikte kampüs bahçesine çıkan minikler, kardan adam yaparak ve kartopu oynayarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Bol bol fotoğraf çekilmeyi ihmal etmeyen Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri yağan kardan dolayı sevinçli olduklarını ve kar yağışının devamını dilediklerini ifade ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.