Burdur Bahçeşehir Koleji Cumhuriyet için Pedal Çevirdi

Gündem 26.10.2019 - 18:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Bahçeşehir Koleji Cumhuriyet için Pedal Çevirdi

Burdur Bahçeşehir Koleji Cumhuriyet için Pedal Çevirdi
Burdur Bahçeşehir Kolejinin her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde geleneksel olarak düzenlenen "Atatürk Bisiklet Turu" bu yıl da keyifli anlara sahne oldu. Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, velileri, öğretmenleri ve yöneticileri, okul kampüsünde Cumhuriyet Bayramı’nda Pedallamak için bir araya geldi. Okul kampüsünden hareket eden bisikletliler, Burdur Belediyesi Halk Plajı'na kadar süren rotayı takip ettiler. Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümü anısına pasta kesilmesi ile etkinlik sona erdi. Etkinliğe katılan herkeste Cumhuriyet coşkusu gözlerinden okundu.
Burdur Bahçeşehir Koleji Cumhuriyet için Pedal Çevirdi

Burdur Bahçeşehir Kolejinin her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde geleneksel olarak düzenlenen "Atatürk Bisiklet Turu" bu yıl da keyifli anlara sahne oldu.

Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, velileri, öğretmenleri ve yöneticileri, okul kampüsünde Cumhuriyet Bayramı’nda Pedallamak için bir araya geldi. Okul kampüsünden hareket eden bisikletliler, Burdur Belediyesi Halk Plajı'na kadar süren rotayı takip ettiler. Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümü anısına pasta kesilmesi ile etkinlik sona erdi. Etkinliğe katılan herkeste Cumhuriyet coşkusu gözlerinden okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.