BURDUR BAHÇEŞEHİR’DEN BİR BİRİNCİLİK DAHA

Eğitim 12.11.2018 - 10:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR’DEN BİR BİRİNCİLİK DAHA

Burdur Bahçeşehir Koleji ilkokul öğrencisi Beril Armağan 10 Kasım konulu resim yarışmasında il birincisi oldu.
Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokul Öğrencisi Beril Armağan, bu yılki “10 Kasım” konulu resim yarışmasında, yaptığı resimle il birincisi oldu ve Vali Hasan Şıldak’tan birincilik ödülünü aldı. Kolejin bu başarısına dair açıklamada bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji yönetimi de başarıda emeği geçenleri kutladı. Yayınlanan tebrikte: “Bahçeşehir Koleji İlkokul 3.Sınıf öğrencilerimizden Beril Armağan Burdur ilinde yapılan"10 KASIM" konulu resim yarışmasında İL 1. Si olup ödülünü Burdur Valisi Sayın Hasan Şıldak'tan almıştır. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” İfadelerine yer verildi.
Burdur Bahçeşehir Koleji ilkokul öğrencisi Beril Armağan 10 Kasım konulu resim yarışmasında il birincisi oldu.

Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokul Öğrencisi Beril Armağan, bu yılki “10 Kasım” konulu resim yarışmasında, yaptığı resimle il birincisi oldu ve Vali Hasan Şıldak’tan birincilik ödülünü aldı.

Kolejin bu başarısına dair açıklamada bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji yönetimi de başarıda emeği geçenleri kutladı. Yayınlanan tebrikte: “Bahçeşehir Koleji İlkokul 3.Sınıf öğrencilerimizden Beril Armağan Burdur ilinde yapılan"10 KASIM" konulu resim yarışmasında İL 1. Si olup ödülünü Burdur Valisi Sayın Hasan Şıldak'tan almıştır. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.