BURDUR AK PARTİ’DE ÜÇLÜ TANGO

Gündem 01.09.2015 - 14:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR AK PARTİ’DE ÜÇLÜ TANGO

BURDUR AK PARTİ’DE ÜÇLÜ TANGO
7 Haziran’da Burdur’da bir milletvekilliği kaybeden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Burdur ve diğer 18 ilde çok az bir oyla kaybedilen illeri mercek altına alması, Burdur AK Parti’de hem heyecan, hem de endişeye yol açtı. Üç dönem kuralına takılarak aday olamayan Bayram Özçelik’in yeniden aday olması dengeleri değiştirdi. Uzun süredir il yönetiminin Özçelik’i dışlamaya çalıştığı dedikoduları gün yüzüne çıkarken, 7 Haziran’da vekillik sıralamasında kendi istediği listeyi kabul ettirerek, başarılı olan il yönetiminin “bu kez de başarılı olacak mı?” endişelerine sebep oldu.  Burdur’da üç dönem milletvekillik yapan Bayram Özçelik’in siyasi tecrübesi ve AK Partili bütün belediye başkanlarının arkasında olması Özçelik’i güçlü gösterirken, merakla beklenen konu ise 3 aya yakındır vekillik yapan Reşat Petek’in Burdur’dan mı, İstanbul’dan mı aday gösterileceği. Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel’in de yardımcılığını yapan Mehmet Başaran ise 7 Haziran’da istifa eden aday kuralına takılarak listeye girememişti. Şimdi ise bu engelin kalkması ile Mehmet Başaran’ın, hem Menderes Türel’in hem de Sayın Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun desteğini arkasına alarak sürpriz yapması bekleniyor.  Bir tarafta il yönetimini arkasına alan Sayın Reşat Petek, bir tarafta üç dönem milletvekilliği yapan, girdiği her seçimde kazanan Bayram Özçelik, bir tarafta da vekilliği kazanıp partisinin baraj altında kalması ile vekil olamayan Menderes Türel gibi Mevlüt Çavuşoğlu gibi güçlü isimleri arkasına alan Mehmet Başaran. Sonuç o ki, Burdur halkı bu üç güçlü isimden kimin ipi göğüsleyeceğini merakla beklemekte.
BURDUR AK PARTİ’DE ÜÇLÜ TANGO

7 Haziran’da Burdur’da bir milletvekilliği kaybeden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Burdur ve diğer 18 ilde çok az bir oyla kaybedilen illeri mercek altına alması, Burdur AK Parti’de hem heyecan, hem de endişeye yol açtı. Üç dönem kuralına takılarak aday olamayan Bayram Özçelik’in yeniden aday olması dengeleri değiştirdi. Uzun süredir il yönetiminin Özçelik’i dışlamaya çalıştığı dedikoduları gün yüzüne çıkarken, 7 Haziran’da vekillik sıralamasında kendi istediği listeyi kabul ettirerek, başarılı olan il yönetiminin “bu kez de başarılı olacak mı?” endişelerine sebep oldu.  Burdur’da üç dönem milletvekillik yapan Bayram Özçelik’in siyasi tecrübesi ve AK Partili bütün belediye başkanlarının arkasında olması Özçelik’i güçlü gösterirken, merakla beklenen konu ise 3 aya yakındır vekillik yapan Reşat Petek’in Burdur’dan mı, İstanbul’dan mı aday gösterileceği.

Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel’in de yardımcılığını yapan Mehmet Başaran ise 7 Haziran’da istifa eden aday kuralına takılarak listeye girememişti. Şimdi ise bu engelin kalkması ile Mehmet Başaran’ın, hem Menderes Türel’in hem de Sayın Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun desteğini arkasına alarak sürpriz yapması bekleniyor. 

Bir tarafta il yönetimini arkasına alan Sayın Reşat Petek, bir tarafta üç dönem milletvekilliği yapan, girdiği her seçimde kazanan Bayram Özçelik, bir tarafta da vekilliği kazanıp partisinin baraj altında kalması ile vekil olamayan Menderes Türel gibi Mevlüt Çavuşoğlu gibi güçlü isimleri arkasına alan Mehmet Başaran. Sonuç o ki, Burdur halkı bu üç güçlü isimden kimin ipi göğüsleyeceğini merakla beklemekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.