BURDUR AK PARTİ ÇATIRDADI

Siyaset 04.04.2016 - 17:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR AK PARTİ ÇATIRDADI

Burdur İl Genel Meclisi Başkanlığı seçiminde Burdur AK Parti İl Teşkilatı karar aldığı halde karara uymayan İl Genel Meclisi Üyeleri aday çıkararak, İl Genel Meclisi Başkanlığını almayı başardı.
27 üyesi bulunan İl Genel Meclisinde 14’e karşı 13 oy alan İl Teşkilatının üzerinde mutabık kaldığı Osman Karakaya seçimi kaybetti. Partinin aldığı karara karşı, Grup Kararı olarak aday olan Muzaffer Bağcı İl Genel Meclisi’nin yeni başkanı oldu. Muhalefetin tam kadro desteklediği Osman Karakaya 1 oyla kaybederek, koltuğunu Muzaffer Bağcı’ya teslim etti. Bilindiği üzere AK Parti’nin 18, MHP’nin 6, CHP’nin de 3 üyesi bulunan Burdur İl Genel Meclisinde parti kararı bulunduğu halde aday olan Muzaffer Bağcı’nın ve Muzaffer Bağcı’ya oy verenlerin İl Genel Meclisi üyelerinin parti içerisindeki durumu ise merak konusu oldu. AK Parti Yürütme Kurulunun aldığı kararı delen İl Genel Meclisi üyelerinin siyasi olarak sonucunu İl Başkanlığı tarafından disiplin suçunun sonucu da beklenecek. Seçimlerden önce İl Genel Meclisi üyelerinde de büyük baskı olduğu, bu baskının sonucu olarak görüldü.  
Burdur İl Genel Meclisi Başkanlığı seçiminde Burdur AK Parti İl Teşkilatı karar aldığı halde karara uymayan İl Genel Meclisi Üyeleri aday çıkararak, İl Genel Meclisi Başkanlığını almayı başardı.

27 üyesi bulunan İl Genel Meclisinde 14’e karşı 13 oy alan İl Teşkilatının üzerinde mutabık kaldığı Osman Karakaya seçimi kaybetti. Partinin aldığı karara karşı, Grup Kararı olarak aday olan Muzaffer Bağcı İl Genel Meclisi’nin yeni başkanı oldu. Muhalefetin tam kadro desteklediği Osman Karakaya 1 oyla kaybederek, koltuğunu Muzaffer Bağcı’ya teslim etti.

Bilindiği üzere AK Parti’nin 18, MHP’nin 6, CHP’nin de 3 üyesi bulunan Burdur İl Genel Meclisinde parti kararı bulunduğu halde aday olan Muzaffer Bağcı’nın ve Muzaffer Bağcı’ya oy verenlerin İl Genel Meclisi üyelerinin parti içerisindeki durumu ise merak konusu oldu. AK Parti Yürütme Kurulunun aldığı kararı delen İl Genel Meclisi üyelerinin siyasi olarak sonucunu İl Başkanlığı tarafından disiplin suçunun sonucu da beklenecek. Seçimlerden önce İl Genel Meclisi üyelerinde de büyük baskı olduğu, bu baskının sonucu olarak görüldü.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.