BURDUR’A YENİ TOKİ YATIRIMI

Gündem 18.01.2022 - 09:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR’A YENİ TOKİ YATIRIMI

BURDUR’A YENİ TOKİ YATIRIMI
Burdur şehir merkezine yeni bir toplu konut yatırım. Uzun bir süredir şehrimizdeki dar gelirli insanların ev sahibi olabilmek için yolunu gözlediği, sabırsızlıkla beklediği ‘sosyal konut’ yatırımı için düğmeye basıldı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nın ülke genelinde başlattığı sosyal konut atağında, Burdur merkezde Antalya yolu üzerindeki Kurna bölgesi seçilmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’un Merkez İlçesi Kurna Köyü mevkiinde inşa edilecek 143 konutun temelleri atılmaya başlandı. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve partililer ile birlikte TOKİ Kurna Konutlarında temeli atılan blokları yerinde gördü.  Kurna Konutlarında devam eden çalışmaları inceleyen AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, proje hakkında bilgilendirmede bulundu.  Mengi, ‘’16 Ağustos 2021 günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 6 dükkân inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. En kısa sürede bitirmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Yatay mimari anlayışıyla yükseklikleri zemin +4 olacak konutlar 3+1 ve 2+1 planda yapılacak. Proje ile parkı, oyun ve spor alanları olan aynı zamanda şehre değer katacak yeni bir yaşam alanı oluşacak inşallah… Şehrimiz Burdur’a bu projeleri kazandıran Başta Cumhur reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a çok teşekkür ederim. Laf değil, icraat yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.   
BURDUR’A YENİ TOKİ YATIRIMI

Burdur şehir merkezine yeni bir toplu konut yatırım.

Uzun bir süredir şehrimizdeki dar gelirli insanların ev sahibi olabilmek için yolunu gözlediği, sabırsızlıkla beklediği ‘sosyal konut’ yatırımı için düğmeye basıldı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nın ülke genelinde başlattığı sosyal konut atağında, Burdur merkezde Antalya yolu üzerindeki Kurna bölgesi seçilmişti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’un Merkez İlçesi Kurna Köyü mevkiinde inşa edilecek 143 konutun temelleri atılmaya başlandı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve partililer ile birlikte TOKİ Kurna Konutlarında temeli atılan blokları yerinde gördü. 

Kurna Konutlarında devam eden çalışmaları inceleyen AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, proje hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Mengi, ‘’16 Ağustos 2021 günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 6 dükkân inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. En kısa sürede bitirmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Yatay mimari anlayışıyla yükseklikleri zemin +4 olacak konutlar 3+1 ve 2+1 planda yapılacak. Proje ile parkı, oyun ve spor alanları olan aynı zamanda şehre değer katacak yeni bir yaşam alanı oluşacak inşallah… Şehrimiz Burdur’a bu projeleri kazandıran Başta Cumhur reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a çok teşekkür ederim. Laf değil, icraat yapıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.