Burdur’a yeni bir lezzet: Türk Kahvesi

Gündem 03.08.2017 - 12:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’a yeni bir lezzet: Türk Kahvesi

Türk Kahvesi Burdur Şubesi Gazeteciler Cemiyeti için kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi.
Türk Kahvesi Burdur Şubesi Gazeteciler Cemiyeti için kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi.   Burdur’un modern kahve kültürüyle buluşmasını sağlamak için bir adım da Türk Kahvesi Firması attı. İstasyon Caddesindeki bir işletmeye açılan Türk Kahvesi basın mensupları için kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi.   Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, kent merkezinde modern caddelerden biri olan İstasyon caddesinde bu tür bir hizmet firmasının açılmasının Burdur’un büyüyüp gelişmesi adına önemli bir gelişme olduğuna dikkat çekip, “bu tür modern işletmelerin çoğalması bizi ümitlendiriyor” diyerek hayırlı olsun duygularını ifade etti.   İşletmeciliğini Uğur Taşar, Evren Türkmen, Ulaş Bayat ve Emre Ünlü’nün yaptığı Türk Kahvesi’nce yapılan toplu açıklamada da, Burdur’a hizmet sektöründe yeni bir lezzetin gelmesinin rekabeti artırıp, kaliteyi yükselteceği, siyahın en güzel beyazın yanında belli olduğu, beyazın da en güzel siyahın yanında belli olduğu için işletmenin komşularına da farklı bir hareketlilik müşteri sirkülasyonu gelmesinin kaliteyi artıracağı belirtilerek, işletmede alkollü içecekler hariç diğer tüm soğuk ve sıcak içeceklerin bulunduğu, doğum günü salonları, aile salonları, çocuk oyun salonları, kıraathane oyun salonları, maç izleme salonlarının yer aldığı, yakın sürede Bucak’a da şube açılacağı ve böylelikle Akdeniz bölgesindeki pek çok şube ile kahve kültüründe kişilere kaliteli bir lezzetin sunulacağı kaydedildi. Taşar, Türkmen, Bayat ve Ünlü yaptığı açıklamalarında işletmelerinin dekorasyon işiyle çok detaya girdiklerini ve bunun uzun bir zaman aldığını dile getirerek, “Karşılama; Ağırlama ve Uğurlamayı en iyi şekilde yapmak amacındayız” dediler. 
Türk Kahvesi Burdur Şubesi Gazeteciler Cemiyeti için kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi.

Türk Kahvesi Burdur Şubesi Gazeteciler Cemiyeti için kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi.

 

Burdur’un modern kahve kültürüyle buluşmasını sağlamak için bir adım da Türk Kahvesi Firması attı. İstasyon Caddesindeki bir işletmeye açılan Türk Kahvesi basın mensupları için kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi.

 

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, kent merkezinde modern caddelerden biri olan İstasyon caddesinde bu tür bir hizmet firmasının açılmasının Burdur’un büyüyüp gelişmesi adına önemli bir gelişme olduğuna dikkat çekip, “bu tür modern işletmelerin çoğalması bizi ümitlendiriyor” diyerek hayırlı olsun duygularını ifade etti.

 

İşletmeciliğini Uğur Taşar, Evren Türkmen, Ulaş Bayat ve Emre Ünlü’nün yaptığı Türk Kahvesi’nce yapılan toplu açıklamada da, Burdur’a hizmet sektöründe yeni bir lezzetin gelmesinin rekabeti artırıp, kaliteyi yükselteceği, siyahın en güzel beyazın yanında belli olduğu, beyazın da en güzel siyahın yanında belli olduğu için işletmenin komşularına da farklı bir hareketlilik müşteri sirkülasyonu gelmesinin kaliteyi artıracağı belirtilerek, işletmede alkollü içecekler hariç diğer tüm soğuk ve sıcak içeceklerin bulunduğu, doğum günü salonları, aile salonları, çocuk oyun salonları, kıraathane oyun salonları, maç izleme salonlarının yer aldığı, yakın sürede Bucak’a da şube açılacağı ve böylelikle Akdeniz bölgesindeki pek çok şube ile kahve kültüründe kişilere kaliteli bir lezzetin sunulacağı kaydedildi. Taşar, Türkmen, Bayat ve Ünlü yaptığı açıklamalarında işletmelerinin dekorasyon işiyle çok detaya girdiklerini ve bunun uzun bir zaman aldığını dile getirerek, “Karşılama; Ağırlama ve Uğurlamayı en iyi şekilde yapmak amacındayız” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.