BURDUR 112 ACİL’DE AVRUPA’YI YAKALADI

Gündem 12.02.2018 - 14:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR 112 ACİL’DE AVRUPA’YI YAKALADI

Dünya 112 Günü Vesilesiyle konuşan Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 112 Acil Çağrı’da ulaşılan noktayı işaret etti.
Cumhuriyet Meydanında kurulan 112 standına gelerek açıklamada bulunan Vali Yılmaz, 112’nin toplumun bazı kesimlerince hala daha sadece sağlık alanında olduğunun düşünüldüğünü, 112’nin sadece sağlık değil aynı zamanda Emniyet, AFAD, Jandarma, Orman ve İtfaiye kurumlarının da acil çağrı merkezi hizmeti olduğunu belirtti. 112’nin ilk arandığında sadece çağrı alıcıların konuştuğunu ve ihbarın türüne göre ilgili kuruma yönlendirilip en kısa sürede ihbarın alındığını kaydetti. ASILSIZ İHBARLARDA DÜŞÜŞ VAR 112’nin acil çağrılar için hizmet veren bir kurum olduğunun altını kalınca çizen Vali Yılmaz, adres sorma ve asılsız ihbarlar gibi durumlarla da karşılaşıldığını, bu oranlarda son dört yıl içerisinde azalma olduğunu vurguladı. Burdur’un 112 uygulamasında pilot illerden biri olduğunu da ekleyen Vali Yılmaz “İhtiyaç olduğunda devletimiz her türlü vatandaşın yanındadır” dedi. ÇOCUKLARA 112’Yİ ÖĞRETTİ Vali Yılmaz son olarak Cumhuriyet Meydanında kurulan 112 stantlarını ziyaret eden bazı çocuklara 112 broşürleri hediye eden Yılmaz, gün boyunca kurulan stantlarda farkındalık oluşturulacağını ifade etti. Cumhuriyet meydanında kurulan stantta jandarma, orman işletme, polis, itfaiye, AFAD ve Sağlık birimlerinin yetkilileri yer aldı. Ziyareti sırasında Vali Şerif Yılmaz’a Vali yardımcısı Bahir Altunkaya’da eşlik etti.
Dünya 112 Günü Vesilesiyle konuşan Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 112 Acil Çağrı’da ulaşılan noktayı işaret etti.

Cumhuriyet Meydanında kurulan 112 standına gelerek açıklamada bulunan Vali Yılmaz, 112’nin toplumun bazı kesimlerince hala daha sadece sağlık alanında olduğunun düşünüldüğünü, 112’nin sadece sağlık değil aynı zamanda Emniyet, AFAD, Jandarma, Orman ve İtfaiye kurumlarının da acil çağrı merkezi hizmeti olduğunu belirtti. 112’nin ilk arandığında sadece çağrı alıcıların konuştuğunu ve ihbarın türüne göre ilgili kuruma yönlendirilip en kısa sürede ihbarın alındığını kaydetti.

ASILSIZ İHBARLARDA DÜŞÜŞ VAR

112’nin acil çağrılar için hizmet veren bir kurum olduğunun altını kalınca çizen Vali Yılmaz, adres sorma ve asılsız ihbarlar gibi durumlarla da karşılaşıldığını, bu oranlarda son dört yıl içerisinde azalma olduğunu vurguladı. Burdur’un 112 uygulamasında pilot illerden biri olduğunu da ekleyen Vali Yılmaz “İhtiyaç olduğunda devletimiz her türlü vatandaşın yanındadır” dedi.

ÇOCUKLARA 112’Yİ ÖĞRETTİ

Vali Yılmaz son olarak Cumhuriyet Meydanında kurulan 112 stantlarını ziyaret eden bazı çocuklara 112 broşürleri hediye eden Yılmaz, gün boyunca kurulan stantlarda farkındalık oluşturulacağını ifade etti.

Cumhuriyet meydanında kurulan stantta jandarma, orman işletme, polis, itfaiye, AFAD ve Sağlık birimlerinin yetkilileri yer aldı. Ziyareti sırasında Vali Şerif Yılmaz’a Vali yardımcısı Bahir Altunkaya’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.