BURDUR’DA YEREL SEÇİMLERE DOĞRU

Siyaset (AA) - Anadolu Ajansı | 02.01.2014 - 13:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR’DA YEREL SEÇİMLERE DOĞRU

Burdur Belediye Başkanı Akkaya: "İnşallah ustalık döneminde de hemşehrilerimizin desteği ile kentimize hizmet edeceğiz"
AK Parti'den üçüncü dönem belediye başkan adayı olan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, ustalık döneminde de hemşehrilerinin desteği ile kente hizmet edeceğini bildirdi.    Sebahattin Akkaya, Kozluca Belediye Başkanı Gültekin Altındal, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, Merkez İlçe Başkanı Ali Çoban, Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner, Gençlik Kolları Başkanı Enes Hilal, belediye meclis üyeleri, belediye meclis ve il genel meclisi aday adaylarıyla arasta esnafını ziyaret etti.    Esnafın sorunlarını dinleyen ve yeni yıllarını kutlayan Akkaya, belediyeciliğin mazeret değil, hizmet üretme yeri olduğunu söyledi.   Yaklaşık 10 yıldır bu bilinçle kente hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Akkaya, "Olmayacak boş vaatlerde bulunmadık. Ne yapacaksak onu anlattık. Hayal satmadık. İnşallah ustalık döneminde de hemşehrilerimizin desteği ile kentimize hizmet edeceğiz" dedi.
Burdur Belediye Başkanı Akkaya: "İnşallah ustalık döneminde de hemşehrilerimizin desteği ile kentimize hizmet edeceğiz"
AK Parti'den üçüncü dönem belediye başkan adayı olan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, ustalık döneminde de hemşehrilerinin desteği ile kente hizmet edeceğini bildirdi. 
 
Sebahattin Akkaya, Kozluca Belediye Başkanı Gültekin Altındal, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, Merkez İlçe Başkanı Ali Çoban, Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner, Gençlik Kolları Başkanı Enes Hilal, belediye meclis üyeleri, belediye meclis ve il genel meclisi aday adaylarıyla arasta esnafını ziyaret etti. 
 
Esnafın sorunlarını dinleyen ve yeni yıllarını kutlayan Akkaya, belediyeciliğin mazeret değil, hizmet üretme yeri olduğunu söyledi.
 
Yaklaşık 10 yıldır bu bilinçle kente hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Akkaya, "Olmayacak boş vaatlerde bulunmadık. Ne yapacaksak onu anlattık. Hayal satmadık. İnşallah ustalık döneminde de hemşehrilerimizin desteği ile kentimize hizmet edeceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.