BULGAR RAKİBİNİ YENEN ÖZ, ŞAMPİYONLUK KÜRSÜSÜNDE

Spor 11.11.2015 - 11:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BULGAR RAKİBİNİ YENEN ÖZ, ŞAMPİYONLUK KÜRSÜSÜNDE

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Abdurrahman Öz, Gemlik’te yapılan Serbest Güreş Turnuvası’nda Bulgar rakibini yenerek birinci oldu.
Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı 5-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Gemlik’te yapılan 5.Uluslararası Serbest Güreş Turnuvası’na 100 kg’da mücadele eden Abdurrahman Öz’le katıldı. 10 ülke sporcularının katıldığı turnuvada 100 kg’da mindere çıkan Abdurrahman Öz Bulgar rakibini yenerek birincilik kürsüsüne çıktı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, alınan dereceden dolayı Kulüp Başkanı Hüseyin Başlık ve Güreş Takımı Hocası Remzi Kurt ile birincilik elde eden Abdurrahman Öz’ü kutladı. Günaydın, “Kulübümüz yönetici ve hocaları ile sporcularımıza olan güvenimizin tam olduğunu her ortamda dile getirmiştim. Sporcumuz Abdurrahman Öz güvenimizi bir kez daha kanıtlayarak, Bulgar rakibini de yendi ve birincilik kürsüsüne çıktı. Bu başarısından dolayı kulüp yöneticilerimizi, hocamızı ve sporcumuzu canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Abdurrahman Öz, Gemlik’te yapılan Serbest Güreş Turnuvası’nda Bulgar rakibini yenerek birinci oldu.

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı 5-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Gemlik’te yapılan 5.Uluslararası Serbest Güreş Turnuvası’na 100 kg’da mücadele eden Abdurrahman Öz’le katıldı. 10 ülke sporcularının katıldığı turnuvada 100 kg’da mindere çıkan Abdurrahman Öz Bulgar rakibini yenerek birincilik kürsüsüne çıktı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, alınan dereceden dolayı Kulüp Başkanı Hüseyin Başlık ve Güreş Takımı Hocası Remzi Kurt ile birincilik elde eden Abdurrahman Öz’ü kutladı. Günaydın, “Kulübümüz yönetici ve hocaları ile sporcularımıza olan güvenimizin tam olduğunu her ortamda dile getirmiştim. Sporcumuz Abdurrahman Öz güvenimizi bir kez daha kanıtlayarak, Bulgar rakibini de yendi ve birincilik kürsüsüne çıktı. Bu başarısından dolayı kulüp yöneticilerimizi, hocamızı ve sporcumuzu canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.