Bucakta Covid-19 Vakası

Sağlık 19.06.2020 - 13:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucakta Covid-19 Vakası

Bucakta Covid-19 Vakası
  Sağlık Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele için başlatılan “Toplum Tarama Çalışması” kapsamında, Covid-19 testi yapılmaya devam ediyor. Yapılan testler sonucu M.S isimli şahışta Covid-19 bulgularına rastlanmış olup. Olay yerine gelen 112 ekipleri şahsı karantinaya alarak Bucak devlet hastanesine götürdü. Şahsın ikametgahı karantinaya alınırken, son 15 gün içerisinde temaslı olduğu düşünülen kişiler de tespit edilerek Bucak devlet hastanesine götürülecek.
Bucakta Covid-19 Vakası

 

Sağlık Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele için başlatılan “Toplum Tarama Çalışması” kapsamında, Covid-19 testi yapılmaya devam ediyor.

Yapılan testler sonucu M.S isimli şahışta Covid-19 bulgularına rastlanmış olup. Olay yerine gelen 112 ekipleri şahsı karantinaya alarak Bucak devlet hastanesine götürdü. Şahsın ikametgahı karantinaya alınırken, son 15 gün içerisinde temaslı olduğu düşünülen kişiler de tespit edilerek Bucak devlet hastanesine götürülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.