BUCAKLI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2014 - 14:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAKLI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Öğrenciler helva dağıttı.
Burdur'un Bucak ilçesinde üniversite öğrecileri, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madenciler Kur’an okutup helva dağıttı.Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin (MAKÜ) Bucak'ta bulunan Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu, Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencileri, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden madenciler için Cumhuriyet Meydanında Kur’an okuttu. Üniversite öğrencileri vatandaşlara madenciler için helva da dağıttı.
Öğrenciler helva dağıttı.

Burdur'un Bucak ilçesinde üniversite öğrecileri, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madenciler Kur’an okutup helva dağıttı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin (MAKÜ) Bucak'ta bulunan Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu, Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencileri, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden madenciler için Cumhuriyet Meydanında Kur’an okuttu. 
Üniversite öğrencileri vatandaşlara madenciler için helva da dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.