BUCAKLI GENÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Gündem 05.10.2020 - 14:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAKLI GENÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Bucaklı atıcı Baki Yaşar, Türkiye şampiyonu oldu
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bursa'da düzenlenen Trap (Plak Atışı) Türkiye Şampiyonası, Bursa Olimpik Trap ve Skeet Atış Poligonunda yapıldı. Yarışmada, 17 yaşındaki Bucaklı Baki Yaşar şampiyonluk sevinci yaşadı.   Genç erkekler kategorisinde mücadele eden atıcı, eleme atışlarında 125/101 puan atarak 4. sırada final etabına yükseldi. Final etabında da rakiplerine fark atan Yaşar, 38 puan alarak 1. oldu. Başarılı sporcu yaptığı skor ile gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.   Bucaklı başarılı sporcu daha önce düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı atışları ile ilk 3'e girerek başarı kazanmıştı. Türkiye Şampiyonluğu unvanını alan Baki Yaşar, milli takım sporcusu olmak için mücadele verecek. Milli takıma girmeyi başarırsa Avrupa'da bayrağımızı ve ülkemizi temsil etmek için yarışmalara katılacak.  
Bucaklı atıcı Baki Yaşar, Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bursa'da düzenlenen Trap (Plak Atışı) Türkiye Şampiyonası, Bursa Olimpik Trap ve Skeet Atış Poligonunda yapıldı. Yarışmada, 17 yaşındaki Bucaklı Baki Yaşar şampiyonluk sevinci yaşadı.

 

Genç erkekler kategorisinde mücadele eden atıcı, eleme atışlarında 125/101 puan atarak 4. sırada final etabına yükseldi. Final etabında da rakiplerine fark atan Yaşar, 38 puan alarak 1. oldu. Başarılı sporcu yaptığı skor ile gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Bucaklı başarılı sporcu daha önce düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı atışları ile ilk 3'e girerek başarı kazanmıştı. Türkiye Şampiyonluğu unvanını alan Baki Yaşar, milli takım sporcusu olmak için mücadele verecek. Milli takıma girmeyi başarırsa Avrupa'da bayrağımızı ve ülkemizi temsil etmek için yarışmalara katılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.