BUCAK'A ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2014 - 14:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK'A ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

Burdur'un Bucak ilçesinde Engelliler Spor Kulübü Derneği kuruldu.
Burdur'un Bucak ilçesinde Engelliler Spor Kulübü Derneği kuruldu. Bucak Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Öztop, tanıtım ve çalışmalarla ilgili olarak düzenlenen toplantıda hedeflerinin engellilerin sportif faaliyetlere katılmasını sağlamak olduğunu belirtti. Öztop, "Bucak merkez ve köylerde yaklaşık 2 bin engelli vatandaşımız bulunmaktadır. Engellilerimizi sportif faaliyetlere teşvik etmek, öz güvenlerine kavuşmalarını sağlamak ve etkin spor yarışmalarına katılmasına destek olmak amacını taşıyoruz" dedi.Öztop, 18-30 yaş arasındaki engellilerin sportif faaliyetlere katılabilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulübü'nden destek isteyeceklerini de sözlerine ekledi.
Burdur'un Bucak ilçesinde Engelliler Spor Kulübü Derneği kuruldu.

Burdur'un Bucak ilçesinde Engelliler Spor Kulübü Derneği kuruldu. 
Bucak Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Öztop, tanıtım ve çalışmalarla ilgili olarak düzenlenen toplantıda hedeflerinin engellilerin sportif faaliyetlere katılmasını sağlamak olduğunu belirtti. Öztop, "Bucak merkez ve köylerde yaklaşık 2 bin engelli vatandaşımız bulunmaktadır. Engellilerimizi sportif faaliyetlere teşvik etmek, öz güvenlerine kavuşmalarını sağlamak ve etkin spor yarışmalarına katılmasına destek olmak amacını taşıyoruz" dedi.
Öztop, 18-30 yaş arasındaki engellilerin sportif faaliyetlere katılabilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulübü'nden destek isteyeceklerini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.