BUCAK DEVLET HASTANESİ'NE 3 UZMAN DOKTOR ATANDI

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2014 - 09:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK DEVLET HASTANESİ'NE 3 UZMAN DOKTOR ATANDI

BUCAK DEVLET HASTANESİ'NE 3 UZMAN DOKTOR ATANDI
 Burdur’un Bucak ilçesinde Devlet Hastanesine 3 yeni uzman doktor daha atandı. Yeni atanan uzman doktorlarla hastanede uzman doktor sayısı 43’e yükseldi.Bucak Devlet Hastanesi'ne dahiliye branşına Mestan Şahin ve Derya Karadayı, deri ve zührevi hastalıkları branşına Hatice Şahin İnal’ın atanması ile hastanede uzman doktor sayısı 43, toplam doktor sayısı da 56’ya yükseldi. Yeni atanan doktorların hastaneye katılımı dolayısı ile açıklama yapan Başhekim Op. Dr. Bilal Çelikbaş, "Bucak Devlet Hastanesi'nde sağlıklı, kaliteli sağlık hizmeti vermeye uğraşıyoruz" dedi.Başhekim Çelikbaş Bucak Devlet Hastanesi olarak günlük ortalama 2 binin üzerinde hastanın poliklinik hizmeti aldığını belirterek, hastanede araç gereç ve donanım açısından herhangi bir eksikliğin olmadığını sadece göz ve beyin cerrahisinde birer uzman doktor ile hizmet verildiğini dile getirdi. 
BUCAK DEVLET HASTANESİ'NE 3 UZMAN DOKTOR ATANDI

 Burdur’un Bucak ilçesinde Devlet Hastanesine 3 yeni uzman doktor daha atandı. Yeni atanan uzman doktorlarla hastanede uzman doktor sayısı 43’e yükseldi.
Bucak Devlet Hastanesi'ne dahiliye branşına Mestan Şahin ve Derya Karadayı, deri ve zührevi hastalıkları branşına Hatice Şahin İnal’ın atanması ile hastanede uzman doktor sayısı 43, toplam doktor sayısı da 56’ya yükseldi. Yeni atanan doktorların hastaneye katılımı dolayısı ile açıklama yapan Başhekim Op. Dr. Bilal Çelikbaş, "Bucak Devlet Hastanesi'nde sağlıklı, kaliteli sağlık hizmeti vermeye uğraşıyoruz" dedi.
Başhekim Çelikbaş Bucak Devlet Hastanesi olarak günlük ortalama 2 binin üzerinde hastanın poliklinik hizmeti aldığını belirterek, hastanede araç gereç ve donanım açısından herhangi bir eksikliğin olmadığını sadece göz ve beyin cerrahisinde birer uzman doktor ile hizmet verildiğini dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.