BUCAK BELEDİYESİ SOSYAL PROJELERİNE YENİLERİNİ KATMAYA DEVAM EDİYOR

Gündem 06.11.2014 - 17:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK BELEDİYESİ SOSYAL PROJELERİNE YENİLERİNİ KATMAYA DEVAM EDİYOR

BUCAK BELEDİYESİ SOSYAL PROJELERİNE YENİLERİNİ KATMAYA DEVAM EDİYOR
Bucak Belediyesi Sosyal Belediyeciliğin gereği ve Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun seçim vaadleri ekseninde çalışmalarına devam ediyor. Bucak Belediyesi Pazar Mahallesi Taşkaya İşhanında yeni bir birim oluşturarak önemli bir hizmete imza atıyor. Bu bağlamda Taşkaya İşhanı 1.Katta Belediye tarafından tadilat yapıldı.  Konuyla ilgili Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu; “ Bucak ilçemize hizmet amacıyla bu göreve talip olduğumuzda bazı seçim vaatlerim oldu. Seçim vaatlerimiz arasında Kardeşlik Köprüsü projemizde bulunmaktaydı. Kardeşlik Köprüsü Projemiz çok kapsamlı bir proje. Projemiz kapsamında daha çok hizmetlerimiz olacak. Ancak ilk olarak bu projenin başlangıcı bağlamında Taşkaya İşhanı 1.Katta tadilat yaptık. Burada oluşturduğumuz alanda ihtiyaç sahiplerine yönelik Gıda Bank, Çamaşırhane ve Kıyafet reyonumuz olacak. Açılışını 8 Kasım 2014 Cumartesi günü saat:15:00’te yapacağız. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir.”dedi. VEREN EL ALAN ELİ GÖRMEYECEK Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu; “Veren elin alan eli görmediği bir sistem ile ihtiyaç sahiplerine yardımların aktarılacağı bu projeye tüm halkımızın destek vermesini bekliyoruz. Evlerinde ihtiyaç fazlası kıyafetleri bulunan vatandaşlarımız kıyafetlerini ekiplerimize ulaştırdığı takdirde kıyafetler temizlenip, ütülenip raflara konulacak. İhtiyaç sahipleri buradan kıyafetlerini alabilecek. Yine aynı şekilde gıda ürünlerinde de ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.” Dedi.
BUCAK BELEDİYESİ SOSYAL PROJELERİNE YENİLERİNİ KATMAYA DEVAM EDİYOR
Bucak Belediyesi Sosyal Belediyeciliğin gereği ve Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun seçim vaadleri ekseninde çalışmalarına devam ediyor.
Bucak Belediyesi Pazar Mahallesi Taşkaya İşhanında yeni bir birim oluşturarak önemli bir hizmete imza atıyor. Bu bağlamda Taşkaya İşhanı 1.Katta Belediye tarafından tadilat yapıldı. 
Konuyla ilgili Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu; “ Bucak ilçemize hizmet amacıyla bu göreve talip olduğumuzda bazı seçim vaatlerim oldu. Seçim vaatlerimiz arasında Kardeşlik Köprüsü projemizde bulunmaktaydı. Kardeşlik Köprüsü Projemiz çok kapsamlı bir proje. Projemiz kapsamında daha çok hizmetlerimiz olacak. Ancak ilk olarak bu projenin başlangıcı bağlamında Taşkaya İşhanı 1.Katta tadilat yaptık. Burada oluşturduğumuz alanda ihtiyaç sahiplerine yönelik Gıda Bank, Çamaşırhane ve Kıyafet reyonumuz olacak. Açılışını 8 Kasım 2014 Cumartesi günü saat:15:00’te yapacağız. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir.”dedi.
VEREN EL ALAN ELİ GÖRMEYECEK
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu; “Veren elin alan eli görmediği bir sistem ile ihtiyaç sahiplerine yardımların aktarılacağı bu projeye tüm halkımızın destek vermesini bekliyoruz. Evlerinde ihtiyaç fazlası kıyafetleri bulunan vatandaşlarımız kıyafetlerini ekiplerimize ulaştırdığı takdirde kıyafetler temizlenip, ütülenip raflara konulacak. İhtiyaç sahipleri buradan kıyafetlerini alabilecek. Yine aynı şekilde gıda ürünlerinde de ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.” Dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.