BUCAK YENİ SAĞLIK OCAĞI BİNASINA YAKINDA KAVUŞACAK

Gündem 20.11.2020 - 08:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK YENİ SAĞLIK OCAĞI BİNASINA YAKINDA KAVUŞACAK

Sağlık Ocağı tamamlandığında, Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına uygun ve modern fiziki koşullarda sağlık hizmeti sunacak...
Burdur'un Bucak İlçesi’nde yapımına başlanan Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlık Ocaklarında çalışmalar aralıksız devam ediyor.   Binalardaki yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, yapım çalışmalarının tamamlanmasının akabinde vatandaşlara Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına uygun ve modern fiziki koşullarda sağlık hizmeti sunulacak. Yatırımlar hakkında açıklamada bulunan AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, "Yapımları devam eden Bucak 3 No'lu (Alaaddin Mahallesi) ve Bucak Çamlık Köyü Aile Sağlığı Merkezlerinin güncel durumları. Devletimizin sağlık alanında ilçemizde yatırımları sürecektir. Bizler de hemşerilerimizin taleplerini Milletvekillerimiz Yasin Uğur ve Bayram Özçelik vasıtasıyla bakanlıklara ulaştırmaya ve takip etmeye devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.    
Sağlık Ocağı tamamlandığında, Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına uygun ve modern fiziki koşullarda sağlık hizmeti sunacak...

Burdur'un Bucak İlçesi’nde yapımına başlanan Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlık Ocaklarında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

 

Binalardaki yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, yapım çalışmalarının tamamlanmasının akabinde vatandaşlara Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına uygun ve modern fiziki koşullarda sağlık hizmeti sunulacak.

Yatırımlar hakkında açıklamada bulunan AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, "Yapımları devam eden Bucak 3 No'lu (Alaaddin Mahallesi) ve Bucak Çamlık Köyü Aile Sağlığı Merkezlerinin güncel durumları. Devletimizin sağlık alanında ilçemizde yatırımları sürecektir. Bizler de hemşerilerimizin taleplerini Milletvekillerimiz Yasin Uğur ve Bayram Özçelik vasıtasıyla bakanlıklara ulaştırmaya ve takip etmeye devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.