BUCAK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN YAPIMINA BAŞLANDI

Gündem 01.11.2021 - 16:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BUCAK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN YAPIMINA BAŞLANDI

BUCAK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN YAPIMINA BAŞLANDI
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur yüklenici firma tarafından Bucak Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yapımına başlandığını açıkladı.    Milletvekili Uğur yaptığı açıklamada; “Bucak ilçemizin önemli Gençlik ve Spor yatırımlarından biri olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun yapımına 01.11.2021 itibari ile başlandı. Bucak Belediyemizce yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun projesi yaklaşık 276 gün olarak planlandı. Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz Bucak Gençlik Merkezi’mizin yanına yapılacak. Proje binası yaklaşık 946 m2. A ve B blok olmak üzere birleşik 2 bloktan oluşacak. A blok’ta Havuz kısmı, B blok’ta soyunma ve duş odaları, antrenör odası, teknik ve mekanik oda ve idari bölüm bulunacak.  Yüzme havuzumuz 12,50 m x 25 m Ebatlarında 5 kulvarlı ve 140 cm derinliğinde ve 50 seyirci kapasiteli olacak.  İlçemizin önemli Gençlik ve Spor yatırımlarından biri olan yüzme havuzumuzun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ilçemiz ve Vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Yüzme havuzumuz Bucak’ımıza hayırlı olsun.” dedi.  
BUCAK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN YAPIMINA BAŞLANDI

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur yüklenici firma tarafından Bucak Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yapımına başlandığını açıkladı. 

 

Milletvekili Uğur yaptığı açıklamada; “Bucak ilçemizin önemli Gençlik ve Spor yatırımlarından biri olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun yapımına 01.11.2021 itibari ile başlandı. Bucak Belediyemizce yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun projesi yaklaşık 276 gün olarak planlandı. Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz Bucak Gençlik Merkezi’mizin yanına yapılacak. Proje binası yaklaşık 946 m2. A ve B blok olmak üzere birleşik 2 bloktan oluşacak. A blok’ta Havuz kısmı, B blok’ta soyunma ve duş odaları, antrenör odası, teknik ve mekanik oda ve idari bölüm bulunacak.  Yüzme havuzumuz 12,50 m x 25 m Ebatlarında 5 kulvarlı ve 140 cm derinliğinde ve 50 seyirci kapasiteli olacak.  İlçemizin önemli Gençlik ve Spor yatırımlarından biri olan yüzme havuzumuzun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ilçemiz ve Vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Yüzme havuzumuz Bucak’ımıza hayırlı olsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.