Bucak TOKİ'de yer teslimi yapıldı

Yaşam 07.10.2019 - 15:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucak TOKİ'de yer teslimi yapıldı

BUCAK ALAATTİN MAHALLESİ TOKİ İHALESİNDE SÖZLEŞME İMZALANDI, YER TESLİMİ YAPILDI.
  AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, Bucak ilçesine yapılacak olan TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşmenin imzalandığını ve yer teslimin yapıldığını açıkladı.   Süreci yakından takip ettiklerini söyleyen Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik ‘‘2 Temmuz 2019’da ihalesi gerçekleştirilen ‘Burdur İli, Bucak İlçesi 228 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi’ yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından 03/10/2019 tarihinde ÖZKILIÇ YAPI İNŞAAT TAAH. PET.ÜR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. ile sözleşme imzalanmış ve 07/10/2019 tarihinde yer teslimi yapılmıştır. Bu süreci takip ettiğimiz gibi inşaat yapım sürecini de yakından takip edeceğiz. Bucak ilçemize kazandıracağımız 4. TOKİ projesi olacak olan bu projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.’’ açıklamasın yaptı.
BUCAK ALAATTİN MAHALLESİ TOKİ İHALESİNDE SÖZLEŞME İMZALANDI, YER TESLİMİ YAPILDI.

 

AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, Bucak ilçesine yapılacak olan TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşmenin imzalandığını ve yer teslimin yapıldığını açıkladı.

 

Süreci yakından takip ettiklerini söyleyen Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik ‘‘2 Temmuz 2019’da ihalesi gerçekleştirilen ‘Burdur İli, Bucak İlçesi 228 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi’ yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından 03/10/2019 tarihinde ÖZKILIÇ YAPI İNŞAAT TAAH. PET.ÜR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. ile sözleşme imzalanmış ve 07/10/2019 tarihinde yer teslimi yapılmıştır. Bu süreci takip ettiğimiz gibi inşaat yapım sürecini de yakından takip edeceğiz. Bucak ilçemize kazandıracağımız 4. TOKİ projesi olacak olan bu projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.’’ açıklamasın yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.