BUCAK TENİS TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Spor 06.03.2017 - 17:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK TENİS TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

BUCAK TENİS TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Antalya Riu Kaya Belek’te düzenlenen Uludağ Cup Hafta Sonu Tenis Turnuvasında Bucak Gençlik Spor Kulübü Tenis Takımı büyük bir başarıya imza attı. Kaya Belek de 2-5 Mart tarihinde düzenlenen turnuvaya Türkiye genelinden 78 spor kulübü, 950 sporcunun katıldığı geniş çaplı turnuvaya Bucak Gençlik Spor Kulübü Tenis Takımından 9 sporcu ile yer aldı. Bucak Gençlik Spor Kulübü Tenis Direktörü Salih Şimşek, hafta sonu Antalya da gerçekleştirilen müsabakalar hakkında şunları söyledi: “İlçemizde Tenis sporunu kısa bir sürede bu kadar sevdirip yaygınlaşmasını sağladığımız için çok mutluyuz. Kulüp olarak ilçemizin adını duyurup; kupalar, madalyalar kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.  2-5 Mart tarihlerinden Türkiye Tenis Federasyonu tarafında organize edilen tenis turnuvasına kulübümüzden 5 erkek 4 bayan sporcu olmak üzere 9 sporcu ile katıldık. Bu 9 sporcumuz Türkiye genelinden büyük kulüplerin sporcuları ile mücadele ettiler.  İlçemizin ve İlimizin adını Teniste tüm Türkiye’ye öğretti. Bu sporcularımızdan 9 yaş erkeklerde Engin Kayra Şimşek ve Batuhan Ege Erman birinci, 9 yaş bayanlarda Fatma Naz Uyanık birinci, Ayşe Aslıhan Öztop ikinci, 10 yaş erkeklerde Yusuf Berk Arslan ikinci oldu. İlçemizde tenis sporunu her geçen gün geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. İlçemizde yeterli tesisin  olmadığı ve imkansızlıklar içinde turnuvalara hazırlanan sporcularımızın büyük başarıları bizleri gururlandırıyor. Bu başarılarda büyük emeği olan hocalarımız Mustafa Volkan Akın ve Özge Akın’a,  her an bizim yanımızda olan Bucak İlçe Kaymakamımız İsmail Bayata Beye, Burdur İl Spor Müdürümüz Ömer Faruk Şiran Beye, İlçe Spor Müdürümüz Mustafa Kemal Sever Beye şahsım, sporcularımız ve tenis seven velilerimiz adına teşekkür ediyorum.”
BUCAK TENİS TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Antalya Riu Kaya Belek’te düzenlenen Uludağ Cup Hafta Sonu Tenis Turnuvasında Bucak Gençlik Spor Kulübü Tenis Takımı büyük bir başarıya imza attı.

Kaya Belek de 2-5 Mart tarihinde düzenlenen turnuvaya Türkiye genelinden 78 spor kulübü, 950 sporcunun katıldığı geniş çaplı turnuvaya Bucak Gençlik Spor Kulübü Tenis Takımından 9 sporcu ile yer aldı.

Bucak Gençlik Spor Kulübü Tenis Direktörü Salih Şimşek, hafta sonu Antalya da gerçekleştirilen müsabakalar hakkında şunları söyledi: “İlçemizde Tenis sporunu kısa bir sürede bu kadar sevdirip yaygınlaşmasını sağladığımız için çok mutluyuz. Kulüp olarak ilçemizin adını duyurup; kupalar, madalyalar kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. 

2-5 Mart tarihlerinden Türkiye Tenis Federasyonu tarafında organize edilen tenis turnuvasına kulübümüzden 5 erkek 4 bayan sporcu olmak üzere 9 sporcu ile katıldık. Bu 9 sporcumuz Türkiye genelinden büyük kulüplerin sporcuları ile mücadele ettiler.  İlçemizin ve İlimizin adını Teniste tüm Türkiye’ye öğretti.

Bu sporcularımızdan 9 yaş erkeklerde Engin Kayra Şimşek ve Batuhan Ege Erman birinci, 9 yaş bayanlarda Fatma Naz Uyanık birinci, Ayşe Aslıhan Öztop ikinci, 10 yaş erkeklerde Yusuf Berk Arslan ikinci oldu.

İlçemizde tenis sporunu her geçen gün geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. İlçemizde yeterli tesisin  olmadığı ve imkansızlıklar içinde turnuvalara hazırlanan sporcularımızın büyük başarıları bizleri gururlandırıyor. Bu başarılarda büyük emeği olan hocalarımız Mustafa Volkan Akın ve Özge Akın’a,  her an bizim yanımızda olan Bucak İlçe Kaymakamımız İsmail Bayata Beye, Burdur İl Spor Müdürümüz Ömer Faruk Şiran Beye, İlçe Spor Müdürümüz Mustafa Kemal Sever Beye şahsım, sporcularımız ve tenis seven velilerimiz adına teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.