BUCAK’TA TEDES HIZ LİMİTİ ARTIYOR

Gündem 23.07.2020 - 16:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK’TA TEDES HIZ LİMİTİ ARTIYOR

BUCAK’TA TEDES HIZ LİMİTİ ARTIYOR
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Yaptığımız görüşmeler neticesinde Burdur-Antalya Karayolu üzerinde Zeliha Tolunay İşletmecilik ve Teknoloji Yüksekokulu ile Kahveler mevkiinde bulunan TEDES’lerde hız limiti 70’den 88’e çıkıyor.” dedi.   Başkan Ünal açıklamasında “Kahveler ve Hastane mevkiinde bulunan yaya üst geçitleri tamamlanıp, Belediyemize devredilecek. Şu anda bu yolumuz şehir içi yol statüsünde görünüyor. Bu devir gerçekleştiği anda bu yolumuz şehirlerarası yol statüsüne kavuşacak. Böylece yoldaki hız limitleri de artacak. Her şey Bucaklı vatandaşlarımızın mutluluğu ve güvenliği için” açıklamasında bulundu.  
BUCAK’TA TEDES HIZ LİMİTİ ARTIYOR

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Yaptığımız görüşmeler neticesinde Burdur-Antalya Karayolu üzerinde Zeliha Tolunay İşletmecilik ve Teknoloji Yüksekokulu ile Kahveler mevkiinde bulunan TEDES’lerde hız limiti 70’den 88’e çıkıyor.” dedi.

 

Başkan Ünal açıklamasında “Kahveler ve Hastane mevkiinde bulunan yaya üst geçitleri tamamlanıp, Belediyemize devredilecek. Şu anda bu yolumuz şehir içi yol statüsünde görünüyor. Bu devir gerçekleştiği anda bu yolumuz şehirlerarası yol statüsüne kavuşacak. Böylece yoldaki hız limitleri de artacak. Her şey Bucaklı vatandaşlarımızın mutluluğu ve güvenliği için” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.