BUCAK’TA PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Gündem 09.02.2016 - 16:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK’TA PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Bucak Belediyesi ekipleri tarafından Atatürk Caddesinde başlatılan altyapı, kaldırım ve parke çalışmalarında sona gelindi.
Kent merkezi yenileme çalışması çerçevesinde Bucak Belediyesi ekipleri tarafından Atatürk Caddesinde başlatılan altyapı, kaldırım ve parke çalışmalarında sona gelindi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, "Kent meydanını yeniliyoruz. Bu çerçevede yıllardır kötü bir durumda olan Atatürk Caddemizde altyapı çalışmalarını tamamladık. Şimdi de bu caddemizde, kaldırım, Parke döşeme ve akabinde de peyzaj çalışması gerçekleştireceğiz. Bucak'ımızın her noktasında çalışıyoruz. Bucak yaptığımız bu çalışmalarla kabuğunu kırıyor, modern bir görünüme kavuşuyor." dedi.
Bucak Belediyesi ekipleri tarafından Atatürk Caddesinde başlatılan altyapı, kaldırım ve parke çalışmalarında sona gelindi.

Kent merkezi yenileme çalışması çerçevesinde Bucak Belediyesi ekipleri tarafından Atatürk Caddesinde başlatılan altyapı, kaldırım ve parke çalışmalarında sona gelindi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, "Kent meydanını yeniliyoruz. Bu çerçevede yıllardır kötü bir durumda olan Atatürk Caddemizde altyapı çalışmalarını tamamladık. Şimdi de bu caddemizde, kaldırım, Parke döşeme ve akabinde de peyzaj çalışması gerçekleştireceğiz. Bucak'ımızın her noktasında çalışıyoruz. Bucak yaptığımız bu çalışmalarla kabuğunu kırıyor, modern bir görünüme kavuşuyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.