BUCAK’TA MİNİBÜS YAYAYA ÇARPTI

Gündem 23.11.2020 - 11:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK’TA MİNİBÜS YAYAYA ÇARPTI

Burdur'un Bucak İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı...
Kaza, 23 Kasım Pazartesi günü saat 10:45 sularında Bucak İlçesi Süleyman Demirel Bulvarı Yıldız evler Önünde meydana geldi. 15 PP 461 plakalı minibüsün yayaya çarpması sonucunda bir kişi yaralandı. Kaza ihbarının üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri ve Emniyet ekipleri sevk edildi.   Yaralıya ilk müdahalesinin olay yerinde yapılmasının ardından, Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  
Burdur'un Bucak İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı...

Kaza, 23 Kasım Pazartesi günü saat 10:45 sularında Bucak İlçesi Süleyman Demirel Bulvarı Yıldız evler Önünde meydana geldi.

15 PP 461 plakalı minibüsün yayaya çarpması sonucunda bir kişi yaralandı. Kaza ihbarının üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri ve Emniyet ekipleri sevk edildi.

 

Yaralıya ilk müdahalesinin olay yerinde yapılmasının ardından, Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.