BUCAK'TA KÖPEKLER ZEHİRLENEREK KATLEDİLİYOR

Gündem 17.10.2020 - 08:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK'TA KÖPEKLER ZEHİRLENEREK KATLEDİLİYOR

Caniler sokak hayvanlarını zehirlemeye devam ediyor.
Burdur'un Bucak İlçesi'nde sokak hayvanlarına katliam sürüyor.   Geçtiğimiz günlerde Bucak'ın Şirlek mevkiinde 16 köpeğin zehirlendiğini duyurmuştuk. Yapılan haberlere rağmen Şirlek Mevkiinde köpek katliamı sürüyor.    2-3 gönüllü tarafından beslenen, tedavisi ve bakımları yapılan köpekler zehirleniyor.   Hayvan severler tarafından yapılan iddialara göre, onlarca köpek öldürülmeye devam ediyor. Çok ağır bir zehir kullanılarak öldürüldüğünü iddia eden hayvan severler, zehirden etkilenen hayvanlar çok kısa bir sürede ölüyorlar. Bir tane yavru köpek haricinde diğer bütün köpekleri kaybettik. Konu ile ilgili emniyet ve savcılığa suç duyurusunda bulunarak, gerekli işlemlerin başlatılması için müracaat ettik. Bunu yapan zalimler cezasını bulmalı. Buradan Burdur Valisine, Bucak Belediyesi, Bucak Kaymakamlığı ve yetkili tüm mercilerden gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz." İfadelerini kullandılar  
Caniler sokak hayvanlarını zehirlemeye devam ediyor.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde sokak hayvanlarına katliam sürüyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Bucak'ın Şirlek mevkiinde 16 köpeğin zehirlendiğini duyurmuştuk. Yapılan haberlere rağmen Şirlek Mevkiinde köpek katliamı sürüyor. 

 

2-3 gönüllü tarafından beslenen, tedavisi ve bakımları yapılan köpekler zehirleniyor.

 

Hayvan severler tarafından yapılan iddialara göre, onlarca köpek öldürülmeye devam ediyor. Çok ağır bir zehir kullanılarak öldürüldüğünü iddia eden hayvan severler, zehirden etkilenen hayvanlar çok kısa bir sürede ölüyorlar. Bir tane yavru köpek haricinde diğer bütün köpekleri kaybettik. Konu ile ilgili emniyet ve savcılığa suç duyurusunda bulunarak, gerekli işlemlerin başlatılması için müracaat ettik. Bunu yapan zalimler cezasını bulmalı. Buradan Burdur Valisine, Bucak Belediyesi, Bucak Kaymakamlığı ve yetkili tüm mercilerden gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz." İfadelerini kullandılar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.