BUCAK'TA AVUKATLARA FETÖ OPERASYONU

Asayiş 18.01.2022 - 14:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BUCAK'TA AVUKATLARA FETÖ OPERASYONU

BUCAK'TA AVUKATLARA FETÖ OPERASYONU
Bucak'ta birçok Avukata FETÖ Operasyonu kapsamında operasyon düzenlendi. Burdur'un Bucak İlçesi'nde emniyet ekiplerinden eş zamanlı baskın yapıldı. Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ve Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Bucak'ta birçok işyerine eş zamanlı baskın düzenlendi. Edinilen bilgilere göre, Bucak'ta görev yapmakta olan 6 avukat düzenlenen baskın ile işyerlerine baskın düzenlendi. İlk gelen bilgilere göre, alınan kişilerin FETÖ davası kapsamında soruşturma geçiriyorlar. Alınan avukatların bürolarında arama yapıldığı ve gözaltına alınan avukatlar olduğu da öğrenildi.  
BUCAK'TA AVUKATLARA FETÖ OPERASYONU

Bucak'ta birçok Avukata FETÖ Operasyonu kapsamında operasyon düzenlendi.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde emniyet ekiplerinden eş zamanlı baskın yapıldı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ve Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Bucak'ta birçok işyerine eş zamanlı baskın düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre, Bucak'ta görev yapmakta olan 6 avukat düzenlenen baskın ile işyerlerine baskın düzenlendi. İlk gelen bilgilere göre, alınan kişilerin FETÖ davası kapsamında soruşturma geçiriyorlar.

Alınan avukatların bürolarında arama yapıldığı ve gözaltına alınan avukatlar olduğu da öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.