BUCAK'TA 17 EKİMDE OLTANI AL GEL

Gündem 15.10.2020 - 14:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK'TA 17 EKİMDE OLTANI AL GEL

Bucak Belediyesi 1. Bucak Olta Balıkçılığı Yarışması 17 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal düzenlenecek olan yarışma hakkında açıklama yaptı.   Başkan Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak’ta ilk defa Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz organizesinde amatör olarak Bucak Belediyesi 1. Bucak Olta Balıkçılığı Yarışması düzenliyoruz. Tüm yaş gruplarına açık olan yarışmamızı Bucak Kent Ormanında Onaç Barajı kenarında 17 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 14. 30'de düzenleyeceğiz. Mevzuat gereği yarışmamıza katılmak isteyen yarışmacıların tek iğneli olta ile yarışmaya katılması gerekiyor. Tüm vatandaşlarımızı oltanı al gel diyerek, 1. Bucak olta balıkçılığı yarışmamıza davet ediyorum. “İfadelerini kullandı.
Bucak Belediyesi 1. Bucak Olta Balıkçılığı Yarışması 17 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal düzenlenecek olan yarışma hakkında açıklama yaptı.

 

Başkan Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak’ta ilk defa Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz organizesinde amatör olarak Bucak Belediyesi 1. Bucak Olta Balıkçılığı Yarışması düzenliyoruz.

Tüm yaş gruplarına açık olan yarışmamızı Bucak Kent Ormanında Onaç Barajı kenarında 17 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 14. 30'de düzenleyeceğiz. Mevzuat gereği yarışmamıza katılmak isteyen yarışmacıların tek iğneli olta ile yarışmaya katılması gerekiyor. Tüm vatandaşlarımızı oltanı al gel diyerek, 1. Bucak olta balıkçılığı yarışmamıza davet ediyorum. “İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.