BUCAK OSB MÜTEŞEBBIS HEYETI TOPLANDI

Gündem 14.02.2015 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK OSB MÜTEŞEBBIS HEYETI TOPLANDI

BUCAK OSB MÜTEŞEBBIS HEYETI TOPLANDI
Bucak Organize Sanayi Bölgesi toplantısı Vali Hasan Kürklü başkanlığında, OSB Müdürlüğü binası toplantı salonunda gerçekleşti. Vali Hasan Kürklü Başkalığında gerçekleşen toplantıda, Bucak İlçesi Kaymakam Vekili olan Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Mecikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Süleyman Duran ve Bucak OSB Müdürü Muzaffer Özdemir yer aldı. Toplantıda Bucak Organize Sanayi Bölgesinde, parsezilasyon planı yapımı işi için alınan kapalı zarf teklifleri değerlendirildi ve katılan 8 firma arasında değerlendirme yapıldı. Ayrırıca arsa tahsis talep dilekçelerinin değerlendirmesi yapıldı. Vali Hasan Kürklü, Cuma Namazının ardından Bucak Bölge Trafik İstasyon Amirliği’ne giderek   görev başında olan polis memurlarını ziyaret etti ve onlarla bir süre sohbet etti. Bölge Trafik yetki alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Kürklü, ziyaretin ardından Burdur’a döndü.
BUCAK OSB MÜTEŞEBBIS HEYETI TOPLANDI

Bucak Organize Sanayi Bölgesi toplantısı Vali Hasan Kürklü başkanlığında, OSB Müdürlüğü binası toplantı salonunda gerçekleşti.

Vali Hasan Kürklü Başkalığında gerçekleşen toplantıda, Bucak İlçesi Kaymakam Vekili olan Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Mecikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Süleyman Duran ve Bucak OSB Müdürü Muzaffer Özdemir yer aldı.

Toplantıda Bucak Organize Sanayi Bölgesinde, parsezilasyon planı yapımı işi için alınan kapalı zarf teklifleri değerlendirildi ve katılan 8 firma arasında değerlendirme yapıldı. Ayrırıca arsa tahsis talep dilekçelerinin değerlendirmesi yapıldı.

Vali Hasan Kürklü, Cuma Namazının ardından Bucak Bölge Trafik İstasyon Amirliği’ne giderek  

görev başında olan polis memurlarını ziyaret etti ve onlarla bir süre sohbet etti. Bölge Trafik yetki alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Kürklü, ziyaretin ardından Burdur’a döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.