BUCAK OSB DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Gündem 19.10.2017 - 07:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK OSB DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

BUCAK OSB DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Bucak Organize Sanayi Bölgesi doğalgaz ile buluşuyor. Doğalgaz çalışmaları ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, “Bucak Organize Sanayi Bölgesinin doğalgaz iç hat bağlantıları önceki yıllarda ihale edilerek tamamlanmıştı. Şimdide OSB’ye doğalgaz aktarımı sağlayacak olan dış hat bağlantısı da ana iletim hattına canlı bağlantı yapılarak tamamlandı. Böylelikle iletim hattının montajı bitmiş oldu. OSB bundan sonra doğalgaz kullanmaya başlayacak. Hayırlı olsun.” dedi.
BUCAK OSB DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Bucak Organize Sanayi Bölgesi doğalgaz ile buluşuyor.

Doğalgaz çalışmaları ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, “Bucak Organize Sanayi Bölgesinin doğalgaz iç hat bağlantıları önceki yıllarda ihale edilerek tamamlanmıştı. Şimdide OSB’ye doğalgaz aktarımı sağlayacak olan dış hat bağlantısı da ana iletim hattına canlı bağlantı yapılarak tamamlandı. Böylelikle iletim hattının montajı bitmiş oldu. OSB bundan sonra doğalgaz kullanmaya başlayacak. Hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.