BUCAK KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Gündem 30.07.2020 - 13:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Bucak Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Başkan Emrullah Ünal Kurban Bayramı hazırlıklarını açıkladı.
Bucak Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Başkan Emrullah Ünal Kurban Bayramı hazırlıklarını açıkladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Belediye olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nda olumsuz bir durum ile karşılaşmaması için önemlerimizi aldık, hazırlıklarımızı tamamladık. Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarımızda genel temizlik çalışması yaptık. Kurban Bayramı süresince nöbetçi olarak halkımızın ekmek ihtiyacını karşılayacağı nöbetçi fırınları belirledik. Kurban Bayramı’nda halkımıza kurban kesim hizmeti vereceğimiz mezbahanemizde hazırlıklar tamamlandı. Ayrıca vatandaşlarımızın kendi imkanları ile Kurbanlarını kesebilecekleri Kurban kesim alanı olarak belirlediğimiz Pazar Pazarı alanı ve cumartesi pazarı alanında hazırlık yaptık. Kurban Bayramı boyunca Belediye itfaiye, zabıta, su ve kanalizasyon arıza ekiplerimiz, temizlik hizmetleri ekiplerimiz, Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz nöbet usulü çalışacaklar. Vatandaşlarımızdan gelebilecek talep ve şikayetlere müdahale edilecek. Vatandaşlarımızdan sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini istiyoruz.” dedi.
Bucak Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Başkan Emrullah Ünal Kurban Bayramı hazırlıklarını açıkladı.

Bucak Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Başkan Emrullah Ünal Kurban Bayramı hazırlıklarını açıkladı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Belediye olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nda olumsuz bir durum ile karşılaşmaması için önemlerimizi aldık, hazırlıklarımızı tamamladık. Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarımızda genel temizlik çalışması yaptık. Kurban Bayramı süresince nöbetçi olarak halkımızın ekmek ihtiyacını karşılayacağı nöbetçi fırınları belirledik. Kurban Bayramı’nda halkımıza kurban kesim hizmeti vereceğimiz mezbahanemizde hazırlıklar tamamlandı. Ayrıca vatandaşlarımızın kendi imkanları ile Kurbanlarını kesebilecekleri Kurban kesim alanı olarak belirlediğimiz Pazar Pazarı alanı ve cumartesi pazarı alanında hazırlık yaptık. Kurban Bayramı boyunca Belediye itfaiye, zabıta, su ve kanalizasyon arıza ekiplerimiz, temizlik hizmetleri ekiplerimiz, Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz nöbet usulü çalışacaklar. Vatandaşlarımızdan gelebilecek talep ve şikayetlere müdahale edilecek. Vatandaşlarımızdan sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.