BUCAK İTFAİYESİ’NDEN OKULLARDA TAHLİYE VE KURTARMA TATBİKATI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2016 - 14:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK İTFAİYESİ’NDEN OKULLARDA TAHLİYE VE KURTARMA TATBİKATI

BUCAK İTFAİYESİ’NDEN OKULLARDA TAHLİYE VE KURTARMA TATBİKATI...
Burdur’un Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda ‘Tahliye ve Kurtarma Tatbikatı’ gerçekleştirdi. Burdur’un Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda, Sivil Savunma Haftası Etkinlikleri Kapsamında öğrencilere bilgilendirme eğitimi verdi. Hafta sebebiyle Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda yapılan tatbikatta olası bir yangında neler yapılması gerektiği anlatıldı. Bilgilendirmenin ardından ekipler, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nda yangın ihtimaline karşı öğrencilerle beraber yangın ve kurtarma tatbikatı yaptı. Tatbikatta okul alarmının çalmasıyla okulda bulunan bütün öğrenciler sınıfları boşaltarak, okul bahçesinde toplandı. Okul bahçesinde yakılan ateş de önce itfaiye ekipleri daha sonra da okul çalışanları tarafından söndürüldü. Bu sırada öğrencilere yangına müdahale ve yangın söndürme cihazları hakkında bilgiler verildi. Tatbikat öğrenciler tarafından ilgi ve heyecanla karşılandı. Tatbikatın sona ermesinden sonra öğrencilere yangın anında yapılması gerekenler, alınacak tedbirler ve yangın söndürme metotları anlatıldı.
BUCAK İTFAİYESİ’NDEN OKULLARDA TAHLİYE VE KURTARMA TATBİKATI...

Burdur’un Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda ‘Tahliye ve Kurtarma Tatbikatı’ gerçekleştirdi.

Burdur’un Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda, Sivil Savunma Haftası Etkinlikleri Kapsamında öğrencilere bilgilendirme eğitimi verdi. Hafta sebebiyle Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda yapılan tatbikatta olası bir yangında neler yapılması gerektiği anlatıldı.

Bilgilendirmenin ardından ekipler, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nda yangın ihtimaline karşı öğrencilerle beraber yangın ve kurtarma tatbikatı yaptı. Tatbikatta okul alarmının çalmasıyla okulda bulunan bütün öğrenciler sınıfları boşaltarak, okul bahçesinde toplandı.

Okul bahçesinde yakılan ateş de önce itfaiye ekipleri daha sonra da okul çalışanları tarafından söndürüldü. Bu sırada öğrencilere yangına müdahale ve yangın söndürme cihazları hakkında bilgiler verildi. Tatbikat öğrenciler tarafından ilgi ve heyecanla karşılandı. Tatbikatın sona ermesinden sonra öğrencilere yangın anında yapılması gerekenler, alınacak tedbirler ve yangın söndürme metotları anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.