Bucak’ın yeni müftüsü Denizli’den

Gündem 30.06.2018 - 10:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucak’ın yeni müftüsü Denizli’den

Denizli Çal Müftüsü Bucak’ın Yeni İlçe Müftüsü oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından müftü atamaları gerçekleştirildi. Bu atamalar çerçevesinde yaklaşık İshak Göksel’in milletvekili adayı olması dolayısıyla boşalan göreve Denizli ili Çal İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz atandı. 6 yıldır Denizli-Çal ilçe müftülüğü görevini sürdüren Mehmet Ersöz’ün önümüzdeki günlerde Bucak ilçesine gelerek göreve başlayacağı öğrenildi.   (MEHMET ERSÖZ KİMDİR? Mehmet ERSÖZ;1970 yılı Balıkesir Dursunbey İlçesinde doğdu.1991 yılında Isparta İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. 1992 Yılında açılan İmam-Hatiplik sınavını kazandı ve Isparta Merkezde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 1994 yılında girdiği üniversite sınavlarında S. Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı. 1999 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. İki yıl sonra  Müftülük Vaizlik İhtisas kursunu 2005 yılında tamamlayarak mezun oldu. (Konya Selçuk Eğitim Merkezi.) Mezuniyetinin ardından 2005 yılında Muğla Köyceğiz İlçesine Vaiz olarak göreve başladı. Yaklaşık olarak 2 ay görev yaptıktan sonra Müftülük sınavını kazanıp Tunceli İli Ovacık İlçesine Müftü olarak atandı. İki yıl buradaki görevinin ardından  Uşak  Eşme İlçe Müftüsü olarak atandı. Uşak ili Eşme Müftülüğü görevinde 4.5 yıl çalıştıktan sonra, Denizli-Çal İlçe Müftülüğü görevine naklen atanmış olup, 29 Haziran 2018 tarihi itibari ile Bucak ilçesine atandı.)
Denizli Çal Müftüsü Bucak’ın Yeni İlçe Müftüsü oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından müftü atamaları gerçekleştirildi. Bu atamalar çerçevesinde yaklaşık İshak Göksel’in milletvekili adayı olması dolayısıyla boşalan göreve Denizli ili Çal İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz atandı.

6 yıldır Denizli-Çal ilçe müftülüğü görevini sürdüren Mehmet Ersöz’ün önümüzdeki günlerde Bucak ilçesine gelerek göreve başlayacağı öğrenildi.

 

(MEHMET ERSÖZ KİMDİR?

Mehmet ERSÖZ;1970 yılı Balıkesir Dursunbey İlçesinde doğdu.1991 yılında Isparta İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. 1992 Yılında açılan İmam-Hatiplik sınavını kazandı ve Isparta Merkezde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 1994 yılında girdiği üniversite sınavlarında S. Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı. 1999 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. İki yıl sonra  Müftülük Vaizlik İhtisas kursunu 2005 yılında tamamlayarak mezun oldu. (Konya Selçuk Eğitim Merkezi.) Mezuniyetinin ardından 2005 yılında Muğla Köyceğiz İlçesine Vaiz olarak göreve başladı. Yaklaşık olarak 2 ay görev yaptıktan sonra Müftülük sınavını kazanıp Tunceli İli Ovacık İlçesine Müftü olarak atandı. İki yıl buradaki görevinin ardından  Uşak  Eşme İlçe Müftüsü olarak atandı. Uşak ili Eşme Müftülüğü görevinde 4.5 yıl çalıştıktan sonra, Denizli-Çal İlçe Müftülüğü görevine naklen atanmış olup, 29 Haziran 2018 tarihi itibari ile Bucak ilçesine atandı.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.