BUCAK DEVLET HASTANESİNE DOKTOR DESTEĞİ

Sağlık 29.11.2017 - 14:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK DEVLET HASTANESİNE DOKTOR DESTEĞİ

Bucak Devlet Hastanesine Açıktan 7 Doktor, 1 Eczacı Atanacak
AK Parti Bucak İlçe Başkanı Av. Adem ŞENGÜL yazılı bir açıklama yaptı: “Bucak Devlet Hastanesine açıktan atama yoluyla, 1 adet Diş Tabibi, 1 adet Eczacı, 1 adet Tabip, 1 adet Uzman Tabip Acil Tıp Doktoru, 1 adet Uzman Tabip Anesteziyoloji Uzmanı, 1 adet Uzman Tabip Beyin Ve Sinir Cerrahı, 1 adet Uzman Tabip Kulak Burun Boğaz Doktoru, 1 adet Uzman Tabip Üroloji Uzmanı olmak üzere toplam 8 adet kadroya açıktan atama kurası yoluyla ihtiyaçtan doktor ve eczacı atanacaktır. İl Sağlık Müdürlüğümüz, Bucak Devlet Hastanesi Yönetimimiz, Milletvekillerimiz ve Teşkilatımızın Sağlık Bakanlığına yaptığı müracaat ve girişimler sonucu açıktan atama yolu ile yapılacak doktor atamalarında 28 Kasım – 1 Aralık 2017 tarihlerine kadar PBS üzerinden başvuruların yapılacağı, 20 Aralık 2017 Çarşamba günü kura çekimlerinin yapılacağı ve açıktan Bucak Devlet Hastanesine atacak olan Eczacı ve Doktorların 22 Ocak 2018 tarihinde atamaya esas belgelerin teslim edilerek göreve başlayacaklardır. Diğer branşlardaki ihtiyaçtan dolayı açıktan uzman hekim ataması ile ilgili müracaat ve taleplerimiz Sağlık Bakanlığımıza bildirilmiştir.”
Bucak Devlet Hastanesine Açıktan 7 Doktor, 1 Eczacı Atanacak

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Av. Adem ŞENGÜL yazılı bir açıklama yaptı:

“Bucak Devlet Hastanesine açıktan atama yoluyla, 1 adet Diş Tabibi, 1 adet Eczacı, 1 adet Tabip, 1 adet Uzman Tabip Acil Tıp Doktoru, 1 adet Uzman Tabip Anesteziyoloji Uzmanı, 1 adet Uzman Tabip Beyin Ve Sinir Cerrahı, 1 adet Uzman Tabip Kulak Burun Boğaz Doktoru, 1 adet Uzman Tabip Üroloji Uzmanı olmak üzere toplam 8 adet kadroya açıktan atama kurası yoluyla ihtiyaçtan doktor ve eczacı atanacaktır. İl Sağlık Müdürlüğümüz, Bucak Devlet Hastanesi Yönetimimiz, Milletvekillerimiz ve Teşkilatımızın Sağlık Bakanlığına yaptığı müracaat ve girişimler sonucu açıktan atama yolu ile yapılacak doktor atamalarında 28 Kasım – 1 Aralık 2017 tarihlerine kadar PBS üzerinden başvuruların yapılacağı, 20 Aralık 2017 Çarşamba günü kura çekimlerinin yapılacağı ve açıktan Bucak Devlet Hastanesine atacak olan Eczacı ve Doktorların 22 Ocak 2018 tarihinde atamaya esas belgelerin teslim edilerek göreve başlayacaklardır. Diğer branşlardaki ihtiyaçtan dolayı açıktan uzman hekim ataması ile ilgili müracaat ve taleplerimiz Sağlık Bakanlığımıza bildirilmiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.