BUCAK DEVLET HASTANESİNDEN ALKIŞLARLA TABURCU EDİLDİ

Sağlık 28.04.2020 - 14:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK DEVLET HASTANESİNDEN ALKIŞLARLA TABURCU EDİLDİ

BUCAK DEVLET HASTANESİNDEN ALKIŞLARLA TABURCU EDİLDİ
Bucak ilçesinde ilk Covid-19 vakası olan 61 yaşındaki kadın hastanın hastaneden taburcu olmasının ardından bir kişi daha taburcu oldu. 13 Nisan Pazartesi günü Bucak Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alınan, Bademağaç’ta yaşayan kadın hasta, tedavisini tamamladı. Tedavisi tamamlanan 56 yaşındaki kadın hasta, 28 Nisan Salı günü hastaneden taburcu oldu. Hastane personeli tarafından alkışlarla uğurlanan kadın da sağlık çalışanlarına el sallayarak teşekkür etti.
BUCAK DEVLET HASTANESİNDEN ALKIŞLARLA TABURCU EDİLDİ

Bucak ilçesinde ilk Covid-19 vakası olan 61 yaşındaki kadın hastanın hastaneden taburcu olmasının ardından bir kişi daha taburcu oldu.
13 Nisan Pazartesi günü Bucak Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alınan, Bademağaç’ta yaşayan kadın hasta, tedavisini tamamladı. Tedavisi tamamlanan 56 yaşındaki kadın hasta, 28 Nisan Salı günü hastaneden taburcu oldu. Hastane personeli tarafından alkışlarla uğurlanan kadın da sağlık çalışanlarına el sallayarak teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.