BUCAK BÜYÜK PROJESİNE KAVUŞTU

Gündem 03.12.2017 - 21:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK BÜYÜK PROJESİNE KAVUŞTU

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak İlçesinde araç trafiğine açılan üst geçitlerle ilgili olarak açıklama yaptı.
“15 YILDIR BUCAK İLÇESİNE YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARA BİR YENİSİNİ EKLEDİK” Yapımı tamamlanan üst geçitlerden ilk geçişi yaptıklarını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “AK PARTİ HÜKÜMETLERİMİZİN 15 Yıldır Bucak'ımıza yaptığımız yatırımlara ve hizmetlere bir yenisini ekledik. Eğitimde Okullarda, Sağlıkta Hastanemizden, TOKİ’den, Doğalgazdan, Tarım ve Hayvancılıktan, Ulaştırmadan, Baraj, Gölet ve Dere Islahlarından, Üniversitedeki Yüksekokul ve Fakültelerden Takipçisi olduğumuz Bucak SANAYİ ve KAHVELER kavşaklarına yapılan toplam maliyeti 59.220.000 TL olan 2 adet karayolu üst geçitleri köprülü kavşak yapımının tamamlanmasının ardından trafiğe açılan yolda ilk geçişimizi yaptık. Burdur'umuza ve Bucak İlçemize hayırlı olsun. Halkımız en güzeline ve en iyisine layık hizmete kavuşmuş bulunmaktadır.” Dedi. Üst geçitlerin yapımında emeği geçenlere de teşekkür eden Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Bu Yatırımların öncüsü, Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’a, Burdurlu ve Bucaklı hemşerilerim adına şükranlarımızı sunarım. Karayolları Genel Müdürümüz İsmail Kartal’a ve Antalya Bölge Müdürümüz Arif Çobanoğlu’na teşekkür ederiz. Bucak'ımıza hayırlı olsun.” dedi.
TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak İlçesinde araç trafiğine açılan üst geçitlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

“15 YILDIR BUCAK İLÇESİNE YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARA BİR YENİSİNİ EKLEDİK”

Yapımı tamamlanan üst geçitlerden ilk geçişi yaptıklarını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “AK PARTİ HÜKÜMETLERİMİZİN 15 Yıldır Bucak'ımıza yaptığımız yatırımlara ve hizmetlere bir yenisini ekledik. Eğitimde Okullarda, Sağlıkta Hastanemizden, TOKİ’den, Doğalgazdan, Tarım ve Hayvancılıktan, Ulaştırmadan, Baraj, Gölet ve Dere Islahlarından, Üniversitedeki Yüksekokul ve Fakültelerden Takipçisi olduğumuz Bucak SANAYİ ve KAHVELER kavşaklarına yapılan toplam maliyeti 59.220.000 TL olan 2 adet karayolu üst geçitleri köprülü kavşak yapımının tamamlanmasının ardından trafiğe açılan yolda ilk geçişimizi yaptık. Burdur'umuza ve Bucak İlçemize hayırlı olsun. Halkımız en güzeline ve en iyisine layık hizmete kavuşmuş bulunmaktadır.” Dedi.
Üst geçitlerin yapımında emeği geçenlere de teşekkür eden Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Bu Yatırımların öncüsü, Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’a, Burdurlu ve Bucaklı hemşerilerim adına şükranlarımızı sunarım. Karayolları Genel Müdürümüz İsmail Kartal’a ve Antalya Bölge Müdürümüz Arif Çobanoğlu’na teşekkür ederiz. Bucak'ımıza hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.