BUCAK BÖYLE MAÇ GÖRMEDİ

Spor 05.12.2016 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK BÖYLE MAÇ GÖRMEDİ

Bucak’ta Oynanan BAL Ligi Maçında Tribünler Doldu Taştı.
Bucak’ta Oynanan BAL Ligi Maçında Tribünler Doldu Taşarken, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik başta olmak üzere diğer protokol mensuplarının da maçı izleyerek destek olması dikkat çekti.  Bölgesel Amatör Lig 7.grupta haftanın maçı olarak nitelendirilen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Isparta Davrazspor karşılaşması Bucak İlçe Stadı’nda oynandı. Karşılaşmayı konuk ekip Isparta Davrazspor kazandı. Maç öncesi iki takım taraftarları da takımlarını desteklemek için stadta yerini alırken, Bucak’ta ilk kez bu kadar çok sayıda seyirci sayısına ulaşıldı. Tribünlerde Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’u desteklemek için yaklaşık 3 bin taraftar yerini alırken, konuk ekip Isparta Davrazspor’u desteklemek için de 1000 taraftar otobüslerle Bucak’a geldi. Stadda konuk ekibe ayrılan 200 kişilik misafir takım tribünü giremeyen Ispartalı taraftarlar maçı stad dışından ve Stada giriş yolundan takip etti. Maç öncesinde Isparta Davrazspor taraftarları hepsi tribüne girmek isteyince yaşanan izdihamı polis biber gazı sıkarak önlerken, maç sonunda da iki takım taraftarı arasında gerginlik çıktı. Maçın son dakikalarında tribünleri terkeden Bucak Bld. Oğuzhanspor taraftarları, konuk ekip taraftarlı ile sözlü olarak tartışırken, itfaiye ekipleri ve TOMA’dan sıkılan su ile taraftarların birbirine yaklaşması engellendi. Öte yandan karşılaşma için güvenlik önlemleri artırılırken yaklaşık 100 kişilik polis ekibine takviye olarak 50 kişilik jandarma ekibi de stadta yerini aldı. Bölgesel Amatör Lig 7. grup 11.hafta karşılaşmasında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Isparta Davrazspor’u konuk etti. Maçı her iki devrede de gol atmayı başaran konuk Isparta Davrazspor 2-0 lık sonuçla kazandı.   *** Maçın ilk devresinde etkili olan taraf ev sahibi Bucak Belediyesi Oğuzhanspor oldu. Sol kanattan etkili ataklar geliştiren ev sahibi takım, bir türlü gol atma başarısı gösteremedi. Maçın 44.dakikasında kullanılan serbest atışta Oğuzhanspor’un ceza alanında bir türlü uzaklaştıramayan topa en son dokunan Koray, Isparta Davrazspor’u 1-0 öne geçirdi. Maçın ikinci yarısında da hızlı başlayan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor oldu. İkinci devreden itibaren rakip kalede etkili olmaya başlayan ev sahibi ekip, ataklarından sonuç alamadı. 50.dakikada korner atışında ceza alanına çevrilen topu tamamlayan Ünal,takımını 2-0 öne geçirdi.Maçın 68.dakikasında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un attığı golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, maçı konuk ekip Isparta Davrazspor 2-0 kazandı. Bu sonuçla Isparta Davrazspor, grupta liderliğe yükselirken, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ise ikinci sıraya düştü.
Bucak’ta Oynanan BAL Ligi Maçında Tribünler Doldu Taştı.

Bucak’ta Oynanan BAL Ligi Maçında Tribünler Doldu Taşarken, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik başta olmak üzere diğer protokol mensuplarının da maçı izleyerek destek olması dikkat çekti. 

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta haftanın maçı olarak nitelendirilen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Isparta Davrazspor karşılaşması Bucak İlçe Stadı’nda oynandı. Karşılaşmayı konuk ekip Isparta Davrazspor kazandı. Maç öncesi iki takım taraftarları da takımlarını desteklemek için stadta yerini alırken, Bucak’ta ilk kez bu kadar çok sayıda seyirci sayısına ulaşıldı.

Tribünlerde Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’u desteklemek için yaklaşık 3 bin taraftar yerini alırken, konuk ekip Isparta Davrazspor’u desteklemek için de 1000 taraftar otobüslerle Bucak’a geldi. Stadda konuk ekibe ayrılan 200 kişilik misafir takım tribünü giremeyen Ispartalı taraftarlar maçı stad dışından ve Stada giriş yolundan takip etti.

Maç öncesinde Isparta Davrazspor taraftarları hepsi tribüne girmek isteyince yaşanan izdihamı polis biber gazı sıkarak önlerken, maç sonunda da iki takım taraftarı arasında gerginlik çıktı. Maçın son dakikalarında tribünleri terkeden Bucak Bld. Oğuzhanspor taraftarları, konuk ekip taraftarlı ile sözlü olarak tartışırken, itfaiye ekipleri ve TOMA’dan sıkılan su ile taraftarların birbirine yaklaşması engellendi.

Öte yandan karşılaşma için güvenlik önlemleri artırılırken yaklaşık 100 kişilik polis ekibine takviye olarak 50 kişilik jandarma ekibi de stadta yerini aldı.

Bölgesel Amatör Lig 7. grup 11.hafta karşılaşmasında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Isparta Davrazspor’u konuk etti. Maçı her iki devrede de gol atmayı başaran konuk Isparta Davrazspor 2-0 lık sonuçla kazandı.

 

*** Maçın ilk devresinde etkili olan taraf ev sahibi Bucak Belediyesi Oğuzhanspor oldu. Sol kanattan etkili ataklar geliştiren ev sahibi takım, bir türlü gol atma başarısı gösteremedi. Maçın 44.dakikasında kullanılan serbest atışta Oğuzhanspor’un ceza alanında bir türlü uzaklaştıramayan topa en son dokunan Koray, Isparta Davrazspor’u 1-0 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısında da hızlı başlayan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor oldu. İkinci devreden itibaren rakip kalede etkili olmaya başlayan ev sahibi ekip, ataklarından sonuç alamadı. 50.dakikada korner atışında ceza alanına çevrilen topu tamamlayan Ünal,takımını 2-0 öne geçirdi.Maçın 68.dakikasında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un attığı golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, maçı konuk ekip Isparta Davrazspor 2-0 kazandı.

Bu sonuçla Isparta Davrazspor, grupta liderliğe yükselirken, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ise ikinci sıraya düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.