BUCAK BELEDİYESİNDEN KİRACISI OLAN ESNAFLARA DESTEK

Gündem 22.12.2020 - 12:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN KİRACISI OLAN ESNAFLARA DESTEK

Pandemi sürecinden etkilenen esnafların kira borcu 1 Haziran’a kadar ertelenecek...
Bucak Belediyesinden kiracısı olan esnaflara destek.    Bucak Belediyesi, Pandemi sürecinde zorunlu olarak faaliyetleri durdurulan kiracılarımızın zorunlu faaliyette bulunmadıkları süredeki kira borçları alınmayacak ve sözleşmeleri de bu süreler kadar uzatılacak 2021 yılında kiracı olan esnaflara kira artışı uygulamayacak.   Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Belediyenin kiracısı olan esnaflara destek konusunda yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak pandemi sürecinde vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Koronavirüs tedbirlerinin arttığı bu günlerde Belediyemizin kiracısı olan esnaflarımıza bazı kolaylık ve destekler sağlayacağız. Belediye olarak öncelikle tüm kiracı esnaflarımıza 2021 yılı için kira artışı uygulamayacağız. Pandemi sürecinde zorunlu olarak faaliyetleri durdurulan kiracılarımızın zorunlu faaliyette bulunmadıkları süredeki kira borçları alınmayacak ve sözleşmeleri de bu süreler kadar uzatılacak. Pandemi sürecine bağlı olarak faaliyetlerinde azalma meydana gelen işyerlerinden tahsil edilecek kira ücretlerinin ödemesini 2021 Haziran ayı sonuna kadar erteliyoruz. Kiracılarımızdan peşin ödeme yapanların bu süreç zarfında sözleşme süreleri uzatılacaktır. Ayrıca faaliyetlerine ara verilen esnaflarımızdan sözleşmesini fesih etmek isteyenlere de fesih hakkı tanıyacağız. Bu zorlu süreçte tüm esnaflarımızın yanında olmaya, esnaflarımıza destek olmaya çalışacağız.” dedi.  
Pandemi sürecinden etkilenen esnafların kira borcu 1 Haziran’a kadar ertelenecek...

Bucak Belediyesinden kiracısı olan esnaflara destek. 

 

Bucak Belediyesi, Pandemi sürecinde zorunlu olarak faaliyetleri durdurulan kiracılarımızın zorunlu faaliyette bulunmadıkları süredeki kira borçları alınmayacak ve sözleşmeleri de bu süreler kadar uzatılacak 2021 yılında kiracı olan esnaflara kira artışı uygulamayacak.

 

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Belediyenin kiracısı olan esnaflara destek konusunda yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak pandemi sürecinde vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Koronavirüs tedbirlerinin arttığı bu günlerde Belediyemizin kiracısı olan esnaflarımıza bazı kolaylık ve destekler sağlayacağız. Belediye olarak öncelikle tüm kiracı esnaflarımıza 2021 yılı için kira artışı uygulamayacağız. Pandemi sürecinde zorunlu olarak faaliyetleri durdurulan kiracılarımızın zorunlu faaliyette bulunmadıkları süredeki kira borçları alınmayacak ve sözleşmeleri de bu süreler kadar uzatılacak. Pandemi sürecine bağlı olarak faaliyetlerinde azalma meydana gelen işyerlerinden tahsil edilecek kira ücretlerinin ödemesini 2021 Haziran ayı sonuna kadar erteliyoruz. Kiracılarımızdan peşin ödeme yapanların bu süreç zarfında sözleşme süreleri uzatılacaktır. Ayrıca faaliyetlerine ara verilen esnaflarımızdan sözleşmesini fesih etmek isteyenlere de fesih hakkı tanıyacağız. Bu zorlu süreçte tüm esnaflarımızın yanında olmaya, esnaflarımıza destek olmaya çalışacağız.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.