BUCAK BELEDİYESİ HATAY'A 1923 FİDAN BAĞIŞLIYOR

Gündem 23.10.2020 - 15:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK BELEDİYESİ HATAY'A 1923 FİDAN BAĞIŞLIYOR

Geçtiğimiz günlerde orman yangınları sebebiyle çok sayıda ağacın kül olduğu Hatay'da yeniden doğanın yeşertilmesi amacıyla Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın öncülüğünde 1923 Fidan bağışlanıyor...
BUCAK’TAN HATAY’A 1923 FİDAN Bucak Belediyesi geçtiğimiz günlerde Hatay ve Bucak’ta meydana gelen orman yangınından sonra yaraların sarılması için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bölgeye 1923 fidan gönderiyor.   Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal 1923 Fidan Bağışı hakkında yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Hatay ilinde ve Bucak’ımızda meydana gelen ve hepimizi derinden yaralayan yüreğimizi sızlatan orman yangınlarında yok olan ormanlarımız için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde personellerimiz ve aileleri adına 1923 fidan bağışlıyoruz. Hatay ve Bucak orman yangınlarının yaralarını hep birlikte saracağız. Bir kıvılcım yangını, bir fidan ormanı başlatır. Devlet, millet iş birliği ile Hatay ve Bucak’ımızda orman yangınlarında yok olan ormanlarımızın yerine kısa zamanda fidanlar dikilecek, yeni ormanlar oluşacaktır. Tüm vatandaşlarımızdan orman yangınlarına karşı dikkatli olmalarını, yeşili ve ağacı korumalarını istiyorum. Gelecek nesillerimize yeşil bir doğa bırakmalıyız.” Dedi.  
Geçtiğimiz günlerde orman yangınları sebebiyle çok sayıda ağacın kül olduğu Hatay'da yeniden doğanın yeşertilmesi amacıyla Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın öncülüğünde 1923 Fidan bağışlanıyor...

BUCAK’TAN HATAY’A 1923 FİDAN

Bucak Belediyesi geçtiğimiz günlerde Hatay ve Bucak’ta meydana gelen orman yangınından sonra yaraların sarılması için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bölgeye 1923 fidan gönderiyor.

 

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal 1923 Fidan Bağışı hakkında yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Hatay ilinde ve Bucak’ımızda meydana gelen ve hepimizi derinden yaralayan yüreğimizi sızlatan orman yangınlarında yok olan ormanlarımız için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde personellerimiz ve aileleri adına 1923 fidan bağışlıyoruz.

Hatay ve Bucak orman yangınlarının yaralarını hep birlikte saracağız. Bir kıvılcım yangını, bir fidan ormanı başlatır. Devlet, millet iş birliği ile Hatay ve Bucak’ımızda orman yangınlarında yok olan ormanlarımızın yerine kısa zamanda fidanlar dikilecek, yeni ormanlar oluşacaktır. Tüm vatandaşlarımızdan orman yangınlarına karşı dikkatli olmalarını, yeşili ve ağacı korumalarını istiyorum. Gelecek nesillerimize yeşil bir doğa bırakmalıyız.” Dedi.


 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.