BUCAK BELEDİYESİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Gündem 30.11.2020 - 15:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK BELEDİYESİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bucak Belediyesi Mimar Sinan Mahallesinde hummalı bir çalışma yürütüyor....
Bucak Belediyesi Mimar Sinan Mahallesinde hummalı bir çalışma yürütüyor.   Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçe genelinde içme suyu, yağmur suyu drenaj hattı ve kanalizasyon yapım çalışmalarımız devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde alt yapıda büyük bir hamle gerçekleştirdik. Kanalizasyon sorunu olan Mustafa Konu Caddesi, 1837-1838-1839-1840-1876-1877 ve 1878 nolu sokaklarda kanalizasyon hattı yapım çalışmalarımızı tamamladık. Mimar Sinan Mahallesinde alt yapı çalışmalarımız kanalizasyon yapımı ile sınırlı kalmadı. 600 metrede içme suyu ana hat yapımını gerçekleştirdik.1809, 1823,1808, 1843 ve 1880 sokaklarda 600 metre ana hat yapımı ve abone hatlarını yeniledik. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” Dedi.   Mimar Sinan Mahallesi Yeni Asfalt Sezonunda Asfalta Kavuşacak Bucak halkını çamur ve tozdan kurtarmak için yoğun çaba harcadıklarının altını çizen Başkan Emrullah Ünal “Mimar Sinan Mahallesini önümüzdeki asfalt sezonunda asfalta kavuşturacağız. Bucak genelinde asfalt veya parke yapımlarında öncelikle yolların alt yapı çalışmalarının tamamlanmasını ön planda tutuyoruz. Asfalt ve parke yapımını gerçekleştirmeden önce kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu, elektrik hatları, Telekom hatları ve doğalgaz hatlarının alt yapı çalışmaları yapıyoruz. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yolumuzun durumuna göre asfalt ve parke yapımını gerçekleştiriyoruz. Mimar Sinan Mahallesinde alt yapıda gerçekleştirmiş olduğumuz yenileme ve değişim çalışmalarından sonra alt yapısı tamamlanan tüm sokaklarımızda asfaltlama çalışması yapacağız. Mimar Sinan Mahallesi sakinlerimizi modern yollara kavuştururken, tozdan ve çamurdan kurtaracağız.” dedi.    
Bucak Belediyesi Mimar Sinan Mahallesinde hummalı bir çalışma yürütüyor....

Bucak Belediyesi Mimar Sinan Mahallesinde hummalı bir çalışma yürütüyor.

 

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçe genelinde içme suyu, yağmur suyu drenaj hattı ve kanalizasyon yapım çalışmalarımız devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde alt yapıda büyük bir hamle gerçekleştirdik. Kanalizasyon sorunu olan Mustafa Konu Caddesi, 1837-1838-1839-1840-1876-1877 ve 1878 nolu sokaklarda kanalizasyon hattı yapım çalışmalarımızı tamamladık. Mimar Sinan Mahallesinde alt yapı çalışmalarımız kanalizasyon yapımı ile sınırlı kalmadı. 600 metrede içme suyu ana hat yapımını gerçekleştirdik.1809, 1823,1808, 1843 ve 1880 sokaklarda 600 metre ana hat yapımı ve abone hatlarını yeniledik. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” Dedi.

 

Mimar Sinan Mahallesi Yeni Asfalt Sezonunda Asfalta Kavuşacak

Bucak halkını çamur ve tozdan kurtarmak için yoğun çaba harcadıklarının altını çizen Başkan Emrullah Ünal “Mimar Sinan Mahallesini önümüzdeki asfalt sezonunda asfalta kavuşturacağız. Bucak genelinde asfalt veya parke yapımlarında öncelikle yolların alt yapı çalışmalarının tamamlanmasını ön planda tutuyoruz. Asfalt ve parke yapımını gerçekleştirmeden önce kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu, elektrik hatları, Telekom hatları ve doğalgaz hatlarının alt yapı çalışmaları yapıyoruz. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yolumuzun durumuna göre asfalt ve parke yapımını gerçekleştiriyoruz.

Mimar Sinan Mahallesinde alt yapıda gerçekleştirmiş olduğumuz yenileme ve değişim çalışmalarından sonra alt yapısı tamamlanan tüm sokaklarımızda asfaltlama çalışması yapacağız. Mimar Sinan Mahallesi sakinlerimizi modern yollara kavuştururken, tozdan ve çamurdan kurtaracağız.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.