Bucak Belediye Başkanı Ünal’dan Dergi Ayrıntıya Ziyaret

Gündem 22.07.2020 - 12:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucak Belediye Başkanı Ünal’dan Dergi Ayrıntıya Ziyaret

Bucak Belediye Başkanı Ünal’dan Dergi Ayrıntıya Ziyaret
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Dergi Ayrıntı’ya ziyarette bulundu.   Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Oğuzhan Erdoğan 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Dergi Ayrıntı ve bakayrinti.com imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş’ı ziyaret ederek basın bayramını kutladı. Ziyarette konuşan Bucak Belediye Başkanı Ünal, basının ülkemizde dördüncü güç olduğunu ancak bu gücü toplumu bilinçlendirme açısından kullanıldığında verimli olabileceğini belirterek; “Dergi Ayrıntı’nın tarafsız çizgisinden dolayı tebrik ediyoruz.” dedi. Dergi Ayrıntı ve Bakayrinti.com imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş da gazeteciliğin bir sevda işi olduğunu, para kazanma mesleği olmadığını ancak bugünkü ekonomik şartlarda da basının mecbur kaldığını, dergi ayrıntı olarak bölgemize ve ilimizde doğru bir yayın yaparak toplumu bilinçlendirmeye çalıştıklarını belirterek; “inşallah şu an da halkın takdirini topladığımız gibi bunun devamını getirebiliriz.” dedi.  
Bucak Belediye Başkanı Ünal’dan Dergi Ayrıntıya Ziyaret

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Dergi Ayrıntı’ya ziyarette bulundu.

 

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Oğuzhan Erdoğan 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Dergi Ayrıntı ve bakayrinti.com imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş’ı ziyaret ederek basın bayramını kutladı. Ziyarette konuşan Bucak Belediye Başkanı Ünal, basının ülkemizde dördüncü güç olduğunu ancak bu gücü toplumu bilinçlendirme açısından kullanıldığında verimli olabileceğini belirterek; “Dergi Ayrıntı’nın tarafsız çizgisinden dolayı tebrik ediyoruz.” dedi.

Dergi Ayrıntı ve Bakayrinti.com imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş da gazeteciliğin bir sevda işi olduğunu, para kazanma mesleği olmadığını ancak bugünkü ekonomik şartlarda da basının mecbur kaldığını, dergi ayrıntı olarak bölgemize ve ilimizde doğru bir yayın yaparak toplumu bilinçlendirmeye çalıştıklarını belirterek; “inşallah şu an da halkın takdirini topladığımız gibi bunun devamını getirebiliriz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.