BUCAK'IN GURURU OLDULAR

Gündem 19.02.2021 - 09:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK'IN GURURU OLDULAR

Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Zeka Vakfının birlikte yürüttüğü 2020- 2021 "Okullar Arası Zeka Şampiyonası'nda, Bucak Adem Tolunay F...
Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Zeka Vakfının birlikte yürüttüğü 2020- 2021 "Okullar Arası  Zeka  Şampiyonası'nda,  Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi öğrencilerinden Azra ÜNLÜCAN ve Ayşe Sena ÇIRAK il finallerinde Burdur'da 1., bölgede 4. ve Türkiye sıralamasında 28. Sırada yer almayı başardılar.   Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Özgül OFLAZ, Danışman Öğretmen Meryem ÇİMEN ve öğrencileri makamında ağırladı ve Türkiye Zeka Vakfı tarafından verilen Başarı Bölgeleri'ni kendilerine takdim etti. YAZAR, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan öğrencileri ve Danışman Öğretmen Meryem ÇİMEN' i başarılarından dolayı tebrik etti ve 20 Mart 2021 tarihinde düzenlenecek olan müsabakalarda başarılar diledi.  
Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Zeka Vakfının birlikte yürüttüğü 2020- 2021 "Okullar Arası Zeka Şampiyonası'nda, Bucak Adem Tolunay F...

Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Zeka Vakfının birlikte yürüttüğü 2020- 2021 "Okullar Arası  Zeka  Şampiyonası'nda,  Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi öğrencilerinden Azra ÜNLÜCAN ve Ayşe Sena ÇIRAK il finallerinde Burdur'da 1., bölgede 4. ve Türkiye sıralamasında 28. Sırada yer almayı başardılar.

 

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Özgül OFLAZ, Danışman Öğretmen Meryem ÇİMEN ve öğrencileri makamında ağırladı ve Türkiye Zeka Vakfı tarafından verilen Başarı Bölgeleri'ni kendilerine takdim etti. YAZAR, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan öğrencileri ve Danışman Öğretmen Meryem ÇİMEN' i başarılarından dolayı tebrik etti ve 20 Mart 2021 tarihinde düzenlenecek olan müsabakalarda başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.