BU YIL İKİ ÖĞRENCİ TERCİH ETTİ

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2014 - 10:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BU YIL İKİ ÖĞRENCİ TERCİH ETTİ

Geçen yıl bir öğrencinin tercih ettiği Süleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ) Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi'ni bu yıl iki öğrenci tercih etti.
SDÜ'ye YÖK tarafından 16 bin 850 kontenjan verilirken 16 bin 200 kontenjan için yerleşme işlemi tamamlandı. Fakültelerde doluluk oranı yüzde 98.21, yüksekokullarda yüzde 95 olarak açıklandı. Tıp, hukuk gibi fakülteler yüzde 100 doluluk oranına geçen yıllarda olduğu gibi ulaştı. Geçen yıl tercih edecek öğrenciye 200 TL burs verileceği belirtilen ancak bir öğrencinin tercih ettiği Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi'ni bu sene iki öğrenci tercih etti. Fakülte için 11 kontenjan ayrılırken, ek kontenjan sonuçlarından sonra yerleşme sayısının artabileceği belirtildi.
Geçen yıl bir öğrencinin tercih ettiği Süleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ) Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi'ni bu yıl iki öğrenci tercih etti.

SDÜ'ye YÖK tarafından 16 bin 850 kontenjan verilirken 16 bin 200 kontenjan için yerleşme işlemi tamamlandı. Fakültelerde doluluk oranı yüzde 98.21, yüksekokullarda yüzde 95 olarak açıklandı. Tıp, hukuk gibi fakülteler yüzde 100 doluluk oranına geçen yıllarda olduğu gibi ulaştı. 
Geçen yıl tercih edecek öğrenciye 200 TL burs verileceği belirtilen ancak bir öğrencinin tercih ettiği Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi'ni bu sene iki öğrenci tercih etti. Fakülte için 11 kontenjan ayrılırken, ek kontenjan sonuçlarından sonra yerleşme sayısının artabileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.