Bu yaşta uyuşturucu mu satılır!

Asayiş 06.09.2017 - 16:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bu yaşta uyuşturucu mu satılır!

Uyuşturucu satan yaşlı çift yakalandı
Antalya’da uyuşturucu satan 64 yaşındaki kadın ile 70 yaşındaki kocası düzenlenen operasyonla yakalandı Antalya’da bir eve düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sattığı tespit edilen 64 yaşındaki kadın ile 70 yaşındaki kocası gözaltına alındı. Operasyonda karı kocanın evinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir istihbarat üzerine Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. Ekipler evin her köşesini didik didik ararken, aramalara ‘çekiç’ isimli narkotik köpeği de eşlik etti. Evde yapılan aramalarda satışa hazır halde 325 gram esrar ile 175 adet extacy hapın bir bölümünün yerini ‘çekiç’ isimli narkotik köpeği tespit etti. Bunun üzerine ekipler, evde ikamet eden şüphelilerden M.K. (70) ile karısı G.K.’yı (64) gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından sağlık kontrolü gerçekleştirilen karı koca, buradaki işlemlerinin ardından ise adliyeye sevk edildi. YAŞLI KADIN TUTUKLANDI, KOCASI SERBEST   Antalya’da bir eve düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sattığı tespit edilen 64 yaşındaki kadın tutuklanırken, 70 yaşındaki kocası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir istihbarat üzerine Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. Ekipler evin her köşesini didik didik ararken, aramalara ‘çekiç’ isimli narkotik köpeği de eşlik etti. Evde yapılan aramalarda satışa hazır halde 325 gram esrar ile 175 adet extacy hapın bir bölümünün yerini ‘çekiç’ isimli narkotik köpeği tespit etti. Bunun üzerine ekipler, evde ikamet eden şüphelilerden M.K. (70) ile karısı G.K.’yı (64) gözaltına aldı.) Adliyeye sevk edilen çiftten G. K., uyuşturucu madde sattığı gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, kocası M. K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.    
Uyuşturucu satan yaşlı çift yakalandı

Antalya’da uyuşturucu satan 64 yaşındaki kadın ile 70 yaşındaki kocası düzenlenen operasyonla yakalandı

Antalya’da bir eve düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sattığı tespit edilen 64 yaşındaki kadın ile 70 yaşındaki kocası gözaltına alındı. Operasyonda karı kocanın evinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir istihbarat üzerine Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. Ekipler evin her köşesini didik didik ararken, aramalara ‘çekiç’ isimli narkotik köpeği de eşlik etti. Evde yapılan aramalarda satışa hazır halde 325 gram esrar ile 175 adet extacy hapın bir bölümünün yerini ‘çekiç’ isimli narkotik köpeği tespit etti. Bunun üzerine ekipler, evde ikamet eden şüphelilerden M.K. (70) ile karısı G.K.’yı (64) gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından sağlık kontrolü gerçekleştirilen karı koca, buradaki işlemlerinin ardından ise adliyeye sevk edildi.

YAŞLI KADIN TUTUKLANDI, KOCASI SERBEST

 

Antalya’da bir eve düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sattığı tespit edilen 64 yaşındaki kadın tutuklanırken, 70 yaşındaki kocası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir istihbarat üzerine Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. Ekipler evin her köşesini didik didik ararken, aramalara ‘çekiç’ isimli narkotik köpeği de eşlik etti. Evde yapılan aramalarda satışa hazır halde 325 gram esrar ile 175 adet extacy hapın bir bölümünün yerini ‘çekiç’ isimli narkotik köpeği tespit etti. Bunun üzerine ekipler, evde ikamet eden şüphelilerden M.K. (70) ile karısı G.K.’yı (64) gözaltına aldı.)

Adliyeye sevk edilen çiftten G. K., uyuşturucu madde sattığı gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, kocası M. K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.