BU KONSER BAŞKA KONSER

Gündem 25.05.2015 - 10:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BU KONSER BAŞKA KONSER

BU KONSER BAŞKA KONSER
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı köy okullarına kütüphane kurulması amacıyla bir konser düzenledi. AKÜ Öğrenci Konseyi ve öğrenci topluluklarının desteğiyle düzenlenen eğlence gecesinde Devlet Konservatuarı öğretim üyesi ve öğrencileri sahne aldı. Etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerden bilet yerine yanlarında en az iki kitap getirilmesi istenirken, toplanan kitaplarla köy okullarına kütüphane açılması amaçlanıyor. Etkinliği sosyal medyada duyuran öğrenciler, arkadaşlarını, “bilet sadece iki kitap” sloganıyla etkinliğe davet etti. Kentte hizmet gösteren bir kitapçının da indirimli kitap satışı yaptığı etkinlikte 3 bine yakın kitap toplandı. Toplanan kitaplar ise, Afyonkarahisar’daki köy okullarına kütüphane kurulması amacıyla okullara gönderilecek. Etkinlik Öğrenci Konseyi, Toplumsal Hizmet Kulübü, Uluslararası Ticaret ile Finans Kulübü, Beşiktaş taraftarı öğrencilerden oluşan Kocatepe ÜNİBJK üyesi öğrencilerin gönüllerince eğlenmesinin ardından hatıra fotoğrafı ile son buldu.
BU KONSER BAŞKA KONSER

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı köy okullarına kütüphane kurulması amacıyla bir konser düzenledi.
AKÜ Öğrenci Konseyi ve öğrenci topluluklarının desteğiyle düzenlenen eğlence gecesinde Devlet Konservatuarı öğretim üyesi ve öğrencileri sahne aldı. Etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerden bilet yerine yanlarında en az iki kitap getirilmesi istenirken, toplanan kitaplarla köy okullarına kütüphane açılması amaçlanıyor. Etkinliği sosyal medyada duyuran öğrenciler, arkadaşlarını, “bilet sadece iki kitap” sloganıyla etkinliğe davet etti. Kentte hizmet gösteren bir kitapçının da indirimli kitap satışı yaptığı etkinlikte 3 bine yakın kitap toplandı. Toplanan kitaplar ise, Afyonkarahisar’daki köy okullarına kütüphane kurulması amacıyla okullara gönderilecek.
Etkinlik Öğrenci Konseyi, Toplumsal Hizmet Kulübü, Uluslararası Ticaret ile Finans Kulübü, Beşiktaş taraftarı öğrencilerden oluşan Kocatepe ÜNİBJK üyesi öğrencilerin gönüllerince eğlenmesinin ardından hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.