BU ÇARŞI TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ

Gündem 02.08.2017 - 16:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BU ÇARŞI TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ

Türkiye’nin en büyük balıkçı çarşısı açılıyor
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ‘Balık Çarşısı’nı inceledi Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük balık çarşısını açıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük balık çarşısını hayata geçiriyor. EKDAĞ A.Ş bünyesinde Düdenpark’ta faaliyet gösterecek Balık Çarşısı, modern mimarisi, kaliteli ve hesaplı hizmet anlayışıyla Antalyalılarla buluşacak. Daha önce el sanatları sergi ve satış alanı olarak kullanılan atıl durumdaki alanı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Balık Çarşısı ve restoran olarak oluşturduğu yeni tesisle sağlıklı ve modern koşullarda hizmet verecek.   Başkan Türel inceledi Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel eşi Ebru Türel ile birlikte EKDAĞ A.Ş’nin işleteceği tesiste inceleme yaptı, yetkililerden bilgi aldı. EKDAĞ A.Ş Genel Müdürü Murtaza Tamyürek’ten Balık Çarşısı ile ilgili bilgi alan Başkan Türel, restoranı gezdi, detayları inceledi. Balık Çarşısı’nı çok beğenen Başkan Türel, sağlıklı, hijyenik ve modern koşullarda 4.5 milyon TL bedelle Antalyalılara hizmet verecek olan tesisin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.   Tesis tüm ihtiyaca cevap verecek Tesiste aynı zamanda pide çeşitleri ve sebze-meyve stantları, pastane de yer alacak. Açılır kapanır tente sistemi, deniz manzaralı terası, mescitleri, engelli lavaboları, ücretsiz otoparkıyla tamamen yeni bir görünüme kavuşan sosyal tesis, yenilenen konseptiyle tüm ihtiyaçlara cevap verecek.
Türkiye’nin en büyük balıkçı çarşısı açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ‘Balık Çarşısı’nı inceledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük balık çarşısını açıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük balık çarşısını hayata geçiriyor. EKDAĞ A.Ş bünyesinde Düdenpark’ta faaliyet gösterecek Balık Çarşısı, modern mimarisi, kaliteli ve hesaplı hizmet anlayışıyla Antalyalılarla buluşacak. Daha önce el sanatları sergi ve satış alanı olarak kullanılan atıl durumdaki alanı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Balık Çarşısı ve restoran olarak oluşturduğu yeni tesisle sağlıklı ve modern koşullarda hizmet verecek.

 

Başkan Türel inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel eşi Ebru Türel ile birlikte EKDAĞ A.Ş’nin işleteceği tesiste inceleme yaptı, yetkililerden bilgi aldı. EKDAĞ A.Ş Genel Müdürü Murtaza Tamyürek’ten Balık Çarşısı ile ilgili bilgi alan Başkan Türel, restoranı gezdi, detayları inceledi. Balık Çarşısı’nı çok beğenen Başkan Türel, sağlıklı, hijyenik ve modern koşullarda 4.5 milyon TL bedelle Antalyalılara hizmet verecek olan tesisin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

 

Tesis tüm ihtiyaca cevap verecek

Tesiste aynı zamanda pide çeşitleri ve sebze-meyve stantları, pastane de yer alacak. Açılır kapanır tente sistemi, deniz manzaralı terası, mescitleri, engelli lavaboları, ücretsiz otoparkıyla tamamen yeni bir görünüme kavuşan sosyal tesis, yenilenen konseptiyle tüm ihtiyaçlara cevap verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.