BTB'DEN BAŞKANLARA DAVET

Gündem 22.04.2016 - 11:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BTB'DEN BAŞKANLARA DAVET

BURDUR TİCARET BORSASINDAN BAŞKANLARA DAVET
Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, Meclis Başkanı Hikmet Çangır ve Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Macit ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Yalçın Meçikoğlu ile Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret ederek, 28 Nisan-01 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 2. Tarım ve Hayvancılık Fuarına davet ettiler. Hayvancılık sektörünün zor bir dönemden geçtiğini belirten Başar, bu zor dönemin yeni girişimlerle atlatılması gerektiğini kaydetti. Başar, bu çerçevede 28 Nisan - 1 Mayıs tarihlerinde Teke Yöresi 2. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nı düzenleyeceklerini bildirdi. Fuarın 6 bin 500 metrekare Burdur kapalı pazar yerinde düzenleneceğini belirten Başar, bu yıl hayvancılık sektöründeki teknolojik gelişmelerin sergileneceği fuarın fark yaratacağını söyledi. Fuara 70 firmanın katılımını beklediklerini bildiren Başar, "Fuarda küçük ve büyükbaş hayvanlarımızı teşhir edeceğiz. Fuarda çiftlik ekipmanları ve teknolojiler, genetik alanındaki son yenilikler, yem sektöründeki gelişmeler görücüye çıkacak. Fuarda sektörün önde gelen firmaları, birlikler, kooperatifler stant açacak. Burdur süt sağım ekipmanları ve tarım ekipmanlarında son yıllarda atılım içerisinde, bu potansiyelimizi Türkiye'ye göstermek istiyoruz" dedi. DÜVE GÜZELİ SEÇİLECEK Aralarında Hollandalıların da bulunduğu jürinin, düve, honamlı keçisi ve oğlak güzelini seçeceğini kaydeden Yılmaz Başar, çiftçiler yarışıyor bilgi yarışmasının da fuara renk katacağını söyledi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in davetli olduğu fuara, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve yönetimini davet eden Yılmaz Başar,  Türkiye'ye örnek olan Tarım Konseyi üyelerini de fuarda görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. HAYVANCILIK GELİŞTİRİLMELİ Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, hayvancılığın bölge için önemine dikkat çekerken, Burdur'un bölgenin hayvancılık merkezi olması ve bunun geliştirilmesini önemsediklerini kaydetti. BAGEV olarak Hayvancılık Çalıştayı düzenlediklerini anımsatan Ali Çandır, bununla ilgili çok iyi geri dönüşler aldıklarını vurguladı. Burdur'da teknolojiyi de içeren bir hayvancılık fuarı düzenlenmesinin önemine dikkat çeken Ali Çandır, "Bizler elimizden geldiği kadar böyle organizasyonlara destek vermeye çalışıyoruz. Bölgemizde hayvancılık geliştirilmeli. Fuarın bölge hayvancılığına güç katacağına inanıyorum" diye konuştu.  
BURDUR TİCARET BORSASINDAN BAŞKANLARA DAVET

Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, Meclis Başkanı Hikmet Çangır ve Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Macit ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Yalçın Meçikoğlu ile Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret ederek, 28 Nisan-01 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 2. Tarım ve Hayvancılık Fuarına davet ettiler.

Hayvancılık sektörünün zor bir dönemden geçtiğini belirten Başar, bu zor dönemin yeni girişimlerle atlatılması gerektiğini kaydetti. Başar, bu çerçevede 28 Nisan - 1 Mayıs tarihlerinde Teke Yöresi 2. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nı düzenleyeceklerini bildirdi. Fuarın 6 bin 500 metrekare Burdur kapalı pazar yerinde düzenleneceğini belirten Başar, bu yıl hayvancılık sektöründeki teknolojik gelişmelerin sergileneceği fuarın fark yaratacağını söyledi. Fuara 70 firmanın katılımını beklediklerini bildiren Başar, "Fuarda küçük ve büyükbaş hayvanlarımızı teşhir edeceğiz. Fuarda çiftlik ekipmanları ve teknolojiler, genetik alanındaki son yenilikler, yem sektöründeki gelişmeler görücüye çıkacak. Fuarda sektörün önde gelen firmaları, birlikler, kooperatifler stant açacak. Burdur süt sağım ekipmanları ve tarım ekipmanlarında son yıllarda atılım içerisinde, bu potansiyelimizi Türkiye'ye göstermek istiyoruz" dedi.

DÜVE GÜZELİ SEÇİLECEK

Aralarında Hollandalıların da bulunduğu jürinin, düve, honamlı keçisi ve oğlak güzelini seçeceğini kaydeden Yılmaz Başar, çiftçiler yarışıyor bilgi yarışmasının da fuara renk katacağını söyledi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in davetli olduğu fuara, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve yönetimini davet eden Yılmaz Başar,  Türkiye'ye örnek olan Tarım Konseyi üyelerini de fuarda görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

HAYVANCILIK GELİŞTİRİLMELİ

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, hayvancılığın bölge için önemine dikkat çekerken, Burdur'un bölgenin hayvancılık merkezi olması ve bunun geliştirilmesini önemsediklerini kaydetti. BAGEV olarak Hayvancılık Çalıştayı düzenlediklerini anımsatan Ali Çandır, bununla ilgili çok iyi geri dönüşler aldıklarını vurguladı. Burdur'da teknolojiyi de içeren bir hayvancılık fuarı düzenlenmesinin önemine dikkat çeken Ali Çandır, "Bizler elimizden geldiği kadar böyle organizasyonlara destek vermeye çalışıyoruz. Bölgemizde hayvancılık geliştirilmeli. Fuarın bölge hayvancılığına güç katacağına inanıyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.