BTB Başkanı Gündüzalp: Sağlık olmadan üretim olmaz

Gündem 13.11.2020 - 17:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BTB Başkanı Gündüzalp: Sağlık olmadan üretim olmaz

‘Sağlık olmadan üretim olmaz’ sloganıyla Burdur halkına seslenen Gündüzalp, Bu salgını küçümsemek, kendimizin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmak demektir” dedi...
Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, tarım ve tarıma dayalı hayvancılık sektörünün sekteye uğramaması için üreticilere Covid-19 tedbirleri konusunda uyarılarda bulundu. ‘Sağlık olmadan üretim olmaz’ sloganıyla Burdur halkına seslenen Gündüzalp, “Özellikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına özen gösterelim. Bu salgını küçümsemek, kendimizin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmak demektir” dedi.   Son dönemde, ülke genelinde ve dolayısıyla Burdur’da da artış gösteren pandemi nedeniyle zor günler yaşandığının altını çizen Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, her ne kadar tarım sektörüne, bu salgının etkileri sektörel anlamda diğer pek çok sektöre göre daha az olsa da gıdanın arzında sıkıntı yaşanmaması için özellikle kış aylarında üreticilerimiz kapalı alanlarda daha dikkatli olmalıdır” şeklinde konuştu.   ‘Sağlık olmadan üretim olmaz’ sloganından hareketle, maske, mesafe ve temizlik kurallarına daha da özen gösterilmesini vurgulayan Gündüzalp, “Başta Sayın Valimiz Ali Arslantaş olmak üzere pek çok sağlık görevlisi ve doktorlarımız açıklamalar yaparak halkımıza uyarılarda bulunuyorlar. Bu açıklamalar bize işin ciddiyetinin devam ettiğini göstermektedir. Alınan tedbirleri göz ardı edip, bana bir şey olmaz demeyelim. Tedbirlere lütfen uyalım” dedi.   Kırsalda yaşayanlar için tarım ve tarıma dayalı hayvancılığın vazgeçilemez bir faaliyet olduğunu belirten Gündüzalp, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü, “Diğer illerde olduğu gibi kentimizde de 10:00-16:00 saatleri arasında 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı. İlçe ve köylerimizdeki çiftçi ve üreticilerimizin faaliyetlerinin aksamaması için daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu mücadelemizi ancak tedbirle kazanabiliriz”
‘Sağlık olmadan üretim olmaz’ sloganıyla Burdur halkına seslenen Gündüzalp, Bu salgını küçümsemek, kendimizin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmak demektir” dedi...

Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, tarım ve tarıma dayalı hayvancılık sektörünün sekteye uğramaması için üreticilere Covid-19 tedbirleri konusunda uyarılarda bulundu.

‘Sağlık olmadan üretim olmaz’ sloganıyla Burdur halkına seslenen Gündüzalp, “Özellikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına özen gösterelim. Bu salgını küçümsemek, kendimizin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmak demektir” dedi.

 

Son dönemde, ülke genelinde ve dolayısıyla Burdur’da da artış gösteren pandemi nedeniyle zor günler yaşandığının altını çizen Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, her ne kadar tarım sektörüne, bu salgının etkileri sektörel anlamda diğer pek çok sektöre göre daha az olsa da gıdanın arzında sıkıntı yaşanmaması için özellikle kış aylarında üreticilerimiz kapalı alanlarda daha dikkatli olmalıdır” şeklinde konuştu.

 

‘Sağlık olmadan üretim olmaz’ sloganından hareketle, maske, mesafe ve temizlik kurallarına daha da özen gösterilmesini vurgulayan Gündüzalp, “Başta Sayın Valimiz Ali Arslantaş olmak üzere pek çok sağlık görevlisi ve doktorlarımız açıklamalar yaparak halkımıza uyarılarda bulunuyorlar. Bu açıklamalar bize işin ciddiyetinin devam ettiğini göstermektedir. Alınan tedbirleri göz ardı edip, bana bir şey olmaz demeyelim. Tedbirlere lütfen uyalım” dedi.

 

Kırsalda yaşayanlar için tarım ve tarıma dayalı hayvancılığın vazgeçilemez bir faaliyet olduğunu belirten Gündüzalp, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü, “Diğer illerde olduğu gibi kentimizde de 10:00-16:00 saatleri arasında 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı. İlçe ve köylerimizdeki çiftçi ve üreticilerimizin faaliyetlerinin aksamaması için daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu mücadelemizi ancak tedbirle kazanabiliriz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.